Groepsreizen op maat

Met de hele club op reis

Voor reizen met groepen vanaf 10 personen, zoals personeelsverenigingen, autoclubs, teams en families, verzorgt de afdeling 'Groepsreizen op maat' de meest fantastische reizen. Op basis van jullie wensen en budget stellen we een reis samen die van begin tot eind perfect geregeld is.

Van begin tot eind goed geregeld

Het samenstellen van een groepsreis kan een behoorlijke klus zijn. Zeker als je dat nog nooit hebt gedaan. Wij kennen de bestemmingen als onze broekzak en nemen je graag het werk uit handen. We regelen dan niet alleen de accommodatie(s) en het vervoer, maar stellen een compleet programma samen met excursies, diners en andere activiteiten.

Persoonlijk advies

Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. We geven een advies op maat en stellen het programma in onderling overleg van A tot Z samen. Zo zorgen we voor een groepsreis die perfect bij jullie past.

Zo werkt het

1. Mail of bel ons met jullie wensen.

2. We nemen jullie wensen door in een adviesgesprek.

3. Je ontvangt een reisvoorstel op maat. Bekijk een 
Voorbeeld-reisvoorstel (PDF)

4. We spreken de reis met je door en passen eventueel aan.

5. Als jullie helemaal tevreden zijn, boeken we de reis.

Vraag een reisvoorstel aan

Om het beste reisvoorstel te doen is het belangrijk jullie wensen eerst goed in kaart te brengen. Bel of mail ons met deze wensen. Of vul het aanvraagformulier in.

Telefoon: 020 - 462 10 30020 - 462 10 30 (op zaterdag gesloten)

E-mail: groepsreizen@buroscanbrit.nl

Formulier: aanvraagformulier >

Voorbeelden van groepsreizen

Rondreizen voor autoclubs

Van roadbook tot boeking

Onze bestemmingen behoren tot de mooiste van Europa en zijn daarom ideaal voor het rijden van prachtige rally’s. We hebben de afgelopen jaren al vele klassieke autoclubs ondersteund bij het samenstellen en organiseren van rondreizen.

We kunnen jullie helpen bij het uitstippelen van de route, het maken van alle reserveringen en samenstellen van het roadbook. Zelfs de administratieve afhandeling, zoals het inschrijven van deelnemers, kunnen wij voor je regelen op onze website.

Op deze manier hebben wij succesvolle reizen georganiseerd voor Triumph, SKAR, Morganieering Mid Nederland, Morgan Zuid Nederland, de Belgische Porsche Club, de Saab Club verschillende MG Clubs en Volvo clubs.

Club Triumph Holland

Golfreizen

Wij de organisatie, jullie de hole in one

Spelen op de banen Carnustie in Schotland of The Montgomerie in Wales is geweldig. In Noordwest-Europa bevinden zich een aantal van de beroemdste golfbanen ter wereld. Maar afgezien van de topbanen kennen wij een aantal bijzondere plekken die ook een behoorlijke uitdaging kunnen zijn.

Welke baan jullie ook gaan spelen, een meerdaags golfpakket is bij ons in goede handen. Wij regelen de complete golftrip: de overtocht of vlucht, accommodatie(s), het vervoer ter plaatse en golfbanen. Jullie kunnen je eigen pro meenemen of wij regelen een plaatselijke pro voor je. Willen jullie ook graag de restaurants en excursies geregeld hebben? Ook dat pakken we graag op. Zo kunnen jullie je volledig focussen op de volgende hole.

Good swing

Whisky Tours

Whisky Tours in Schotland en Ierland

Op whiskyreis naar Schotland is de droom van menig whiskyliefhebber. Genieten van het prachtige land en meerdere distilleerderijen bezoeken. Wij organiseren regelmatig whiskyreizen door Schotland en Ierland.

Dan gaat er altijd een kenner mee. Een gids die alle ins en outs vertelt. Waarvan je geen standaard rondleiding krijgt, maar net even een bijzonderdere tour maakt. En natuurlijk een chauffeur. Die jullie na het proeven veilig naar een goed hotel brengt.

Bij het samenstellen van de groepsreis kijken wij ook naar de whiskyervaring van de groep. Voor de beginnende liefhebbers is het zien van één distilleerderij misschien al voldoende. Maar de ervaren whiskyreizigers zoeken misschien wat meer. Wat dacht je van een masterclass waar je leert een eigen whisky te maken?

Blair Athol Distillery

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit