Op avontuur in het noorden van Schotland

In Noord-Schotland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Noord-Schotland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Noord Schotland

De Orkney eilanden in een dag

Een unieke dag! Ontdek de ruige, noordelijke Orkney eilanden. Tijdens deze tour bezoek je o.a. Skara Brae, Scapa Flow, Ring of Brodgar, de Standing Stones of Stenness en nog veel meer. Je kan deze excursie vanuit John O´Groats (ca. 10 uur) of Inverness (ca. 13 uur en incl. bustransfer naar John O’Groats) maken.

Stoomtreinrit met The Jacobite

Een ritje met The Jacobite wordt omschreven als een van de mooiste treinreizen ter wereld. Je reis start bij de hoogste berg van Groot-Brittannië, de Ben Nevis, en voert je langs prachtige meren en mooie berglandschappen naar Mallaig. Je hebt 1,5 uur de tijd om dit vissersplaatsje te ontdekken en iets te eten voor de trein weer richting Fort William tuft. Een van de hoogtepunten van de reis is het Glenfinnan viaduct met ...

Wildlife cruise

Ontdek de prachtige kustlijn van Schotland tijdens deze wildlife cruise vanuit John O´Groats. Een heerlijk boottochtje van ca. 90 min. langs de ruige kust van Schotland met kliffen en vuurtorens. Je ziet papegaaiduikers, zeehonden, jan-van-genten, dolfijnen en soms zelfs orca's. Het noorden van Schotland is één van de beste plaatsen in het Verenigd Koninkrijk om wilde dieren die op en rond het water leven van dichtbij ...

Mountainbiken door de Schotse Hooglanden

Per 4x4 wagen word je naar de hoogste plek gereden vanwaar de afdaling kan beginnen. Het is geschikt voor alle niveaus en er zijn verschillende routes uitgestippeld die variëren van 2 tot 3 uur. Alles in je eigen tempo natuurlijk! Een leuke avontuurlijke tocht in de prachtige natuur.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit