Ontdek het noorden van Finland

In Noord-Finland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Noord-Finland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Noord Finland

Langlaufen Nellim

Er is geen betere manier om kennis te maken met de winter in Finland en het heuvellandschap door met een gids te gaan langlaufen. Bindt de lange latten onder en ontdek de pure en witte natuur. Met de gids trek je er ca. 2 uur op uit om de omgeving te verkennen. De lunch wordt geserveerd na afloop in het hotel.

Winterexcursies In Noord Finland

Bezoek aan Lapland Hotel SnowVillage Levi

Lapland Hotel SnowVillage is een begrip in de regio. Dit adembenemende sneeuwdorp wordt ieder jaar opgebouwd uit ijs en sneeuw. De reusachtige iglo heeft prachtig gedecoreerde suites, ijssculpturen, een kapel en ijsrestaurant. In de spectaculaire ijsbar kan je van een drankje genieten geschonken in een glas van ijs.

Dine around Levi

Voor gasten die graag elke avond een andere diner-ervaring willen, van lekker ongedwongen tot chique en excellent, is er het dine-aroundpakket. Tegen een vast tarief boek je 3-, 4- of 5 restaurants, zoals bijvoorbeeld een steakhouse (Pihvipirtti), een Lapse specialiteitenrestaurant (Kammi) of een Russisch restaurant (Sapuška).

Noorderlicht rendiersafari Levi

Ga mee op deze ontspannen safari met hét dier van Lapland: het rendier! Tijdens deze tocht van 2 km geniet je van een gezellige rit in het maanlicht, met de gids in een slede die wordt getrokken door een rendier. Terwijl je achterover leunt en een beetje ontspant, wijzen de sterren, de maan en met een beetje geluk zelfs het noorderlicht de weg! Na de tocht kan je lekker opwarmen bij het vuur met een warm drankje en ...

E-fatbike Äkäslompolo

Verken de stille witte wildernis op een leuke manier. Spring op een E-fatbike en volg onze gids op een spannend winteravontuur. Onderweg vertelt de gids over de dierensporen en is er grote kans om een aantal bosbewoners in leven te zien. Halverwege is er een pauze bij het kampvuur om te genieten van warme bessensap en Lapse snacks.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit