Ontdek Midden-Faeröer

Op Midden-Faeröer is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie op Midden-Faeröer kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Midden Faeröer

Vestmanna vogelkliffen

In Vestmanna stap je aan boord voor een 2 uur durende boottocht langs de kliffen van Vestmannabjørgini, waar veel vogels broeden. Onderweg vertelt de schipper honderduit over alles wat je tegenkomt.

Boek je deze excursie met vertrek vanuit Tórshavn, dan maak je onderweg een stop in Kvívík voor een kijkje bij de opgravingen van 2 oude langhuizen uit de Vikingtijd. Hier krijg je een inkijkje in het leven ...

Dagexcursie naar Noord-Eysturoy

Op Faeröer vind je veel geschiedenis uit het Vikingtijdperk. De huidige nederzettingen herinneren daar nu nog aan. Op deze excursie vanuit Tórshavn ga je naar twee historische dorpjes: Gjógv en Saksun. Bij Gjógv zie je een indrukwekkende kloof, omringd door steile kliffen. Tijdens de rit naar Saksun passeer je Slættaratindur, de hoogste berg van Faeröer. Saksun is een pittoresk dorpje met grasdaken en valt bijna ...

Vogeleiland Mykines

Tijdens deze excursie bezoek je het meest westelijk gelegen eiland van Faeröer: Mykines. Dit is hét vogeleiland van de Faeröer met een erg rijk vogelleven. Je ziet gedurende deze excursie onder andere Jan van Genten en papegaaiduikers.

Paardrijden

Ervaar het Faeröerse landschap vanaf de rug van een paard. Op deze ca. 2 uur durende excursie ontdek je het prachtige landschap. Ervaring is niet vereist en de groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit