Ontdek Midden-Faeröer

Op Midden-Faeröer is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie op Midden-Faeröer kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Midden Faeröer

Vestmanna vogelkliffen

In Vestmanna stap je aan boord voor een 2 uur durende boottocht langs de kliffen van Vestmannabjørgini, waar veel vogels broeden. Onderweg vertelt de schipper honderduit over alles wat je tegenkomt.

Boek je deze excursie met vertrek vanuit Tórshavn, dan maak je onderweg een stop in Kvívík voor een kijkje bij de opgravingen van 2 oude langhuizen uit de Vikingtijd. Hier krijg je een inkijkje in het leven ...

Vogeleiland Mykines

Tijdens deze excursie bezoek je het meest westelijk gelegen eiland van Faeröer: Mykines. Dit is hét vogeleiland van de Faeröer met een erg rijk vogelleven. Je ziet gedurende deze excursie onder andere Jan van Genten en papegaaiduikers.

Paardrijden

Ervaar het Faeröerse landschap vanaf de rug van een paard. Op deze ca. 2 uur durende excursie ontdek je het prachtige landschap. Ervaring is niet vereist en de groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Golden Circle Streymoy & Eysturoy

Tijdens deze excursies zie je de hoogtepunten van de eilanden Streymoy en Eysturoy. Vanuit Tórshavn volg je de oude bergweg. Na een koffiestop kom je aan in Saksun, een pittoresk dorpje met grasdaken dat bijna niet opvalt in een omgeving van groene berghellingen. Daarna rijd je door de vallei langs de Dalsáriver en wordt er een stop gemaakt bij de Fossá waterval, de langste waterval van Faeröer. Je komt in ...

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit