Ontdek Midden-Faeröer

Op Midden-Faeröer is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie op Midden-Faeröer kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Midden Faeröer

Vestmanna vogelkliffen

Met de bus volgen we vanuit Tórshavn een route door de bergen naar het noordelijk gelegen Vestmanna. We blijven op hetzelfde eiland, namelijk Streymoy. In Vestmanna stappen we aan boord voor een 3 uur durende boottocht. We varen langs de kliffen van Vestmannabjørgini waar veel vogels broeden. Op de terugweg naar Tórshavn maken we een stop in het oude Vikingdorp Kvívík.

Vogeleiland Mykines

Tijdens deze excursie bezoek je het meest westelijk gelegen eiland van Faeröer: Mykines. Dit is hét vogeleiland van de Faeröer met een erg rijk vogelleven. Je ziet gedurende deze excursie onder andere Jan van Genten en papegaaiduikers.

Dagexcursie naar Noord-Eysturoy

Op Faeröer vind je veel geschiedenis uit het Vikingtijdperk. De huidige nederzettingen herinneren daar nu nog aan. Op deze excursie vanuit Tórshavn ga je naar twee historische dorpjes: Gjógv en Saksun. Bij Gjógv zie je een indrukwekkende kloof, omringd door steile kliffen. Tijdens de rit naar Saksun passeer je Slættaratindur, de hoogste berg van Faeröer. Saksun is een pittoresk dorpje met grasdaken en valt bijna ...

Paardrijden

Ervaar het Faeröerse landschap vanaf de rug van een paard. Op deze ca. 2 uur durende excursie ontdek je het prachtige landschap. Ervaring is niet vereist en de groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit