Dé Britse beleving

In Midden-Engeland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Midden-Engeland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Midden Engeland

Shakespeares Family Homes Any 3 Pass

Een ideale mogelijkheid om in de voetsporen te treden van de beste schrijver die Engeland ooit heeft voortgebracht. De legende van William Shakespeare leeft nog altijd voort in Stratford-upon-Avon. Deze pas geeft toegang tot 3 van de 5 de Shakespeare’s Family Homes, je kiest zelf welke je wil bezoeken. Neem een kijkje in het huis waar William is geboren en opgegroeid. Wandel door het prachtige Knot Garden bij het ...

Blenheim Palace

Ontdek een van de mooiste en meest beroemde landhuizen van Groot-Brittannië. Dit op het Werelderfgoedlijst staande woonpaleis is in 1705 gebouwd voor John Churchill. Nakomeling en bekend staatsman Winston Churchill is hier geboren en er is een permanente tentoonstelling over hem te bezichtigen. Bewonder de plafondschilderingen collectie schilderijen in het paleis. Ook de aangelegde tuinen zijn een lust voor het oog.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit