Excursies in Engeland

Op stap in het Engelse landschap

In Engeland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Engeland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Engeland

Shakespeares Family Homes Any 3 Pass

Een ideale mogelijkheid om in de voetsporen te treden van de beste schrijver die Engeland ooit heeft voortgebracht. De legende van William Shakespeare leeft nog altijd voort in Stratford-upon-Avon. Deze pas geeft toegang tot 3 van de 5 de Shakespeare’s Family Homes, je kiest zelf welke je wil bezoeken. Neem een kijkje in het huis waar William is geboren en opgegroeid. Wandel door het prachtige Knot Garden bij het ...

Blenheim Palace

Ontdek een van de mooiste en meest beroemde landhuizen van Groot-Brittannië. Dit op het Werelderfgoedlijst staande woonpaleis is in 1705 gebouwd voor John Churchill. Nakomeling en bekend staatsman Winston Churchill is hier geboren en er is een permanente tentoonstelling over hem te bezichtigen. Bewonder de plafondschilderingen collectie schilderijen in het paleis. Ook de aangelegde tuinen zijn een lust voor het oog.

Alnwick Castle

Alnwick Castle is als 'Zweinstein' bekend van de Harry Potter films. Bewonder de pracht en praal van dit imposante kasteel. Natuurlijk ga je leren vliegen op een bezemsteel, net als Harry! Je kan je hier zo 3 uur vermaken!

Exmoor Jeep Safari

Ervaar het echte Exmoor door van de gebaande paden af te gaan. Stap in een 4x4 Land Rover en leer onder begeleiding van een ervaren gids op avontuurlijke wijze het onontdekte Exmoor kennen. De trip voert over smalle steile weggetjes, door riviervalleien en over de hooggelegen heidevelden vanwaar je prachtige panoramische vergezichten hebt. Ga opzoek naar een roedel herten, buizerds in de lucht en een vos op patrouille. ...

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit