De natuur van dichtbij in West-Canada

In West-Canada is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in West-Canada kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In West Canada

Wildlife Adventure Cruise

Je gaat meet met een getrainde bioloog en gaat op zoek naar het lokale wildlife, zoals walvissen, dolfijnen, zeearenden en misschien wel zwarte beren. Onderweg geniet je van het unieke uitzicht op de wildernis van de Discovery Islands.

Knight Inlet Lodge avontuur

Verblijf in de diepe wildernis van British Columbia en ga op zoek naar de grizzly beren in hun natuurlijke omgeving. Je kan hier alleen komen met een watervliegtuig en dat maakt een verblijf hier al bijzonder. Eenmaal bij de lodge wordt je overvallen door de enorme ruimte en overweldigende natuur. Naast de beren in Glendale Cove spot je hier ook nog walvissen, orka's, dolfijnen, zeehonden en honderden soorten vogels. De ...

Zipline-avontuur Whistler

Spectaculair en adrenalineverhogend. Dat zijn de kernwoorden voor deze 2,5 tot 3 uur durende activiteit. Je gaat via in totaal 5 ziplines over en tussen de boomtoppen door. Onderweg heb je prachtige uitzichten op de omgeving rondom Whistler. Je baant je een weg van de ene naar de andere zipline via hangbruggen en wandelpaden. Als je kiest voor de Eagle Tour dan vlieg je met de laatste, meest enerverende, zipline helemaal ...

Glacier Skywalk bij Columbia Icefield

Deze attractie mag je niet missen als je over Icefields Parkway rijdt. Op een paar honderd meter hoogte hangt een stalen en glazen constructie. De Glacier Skywalk is een perfect uitkijkpunt over de Sunwapta Vallei. Je hebt een fantastisch uitzicht en verwondert je over de gletsjers, watervallen en enorme bergpieken van de Rocky Mountains.

Winterexcursies In West Canada

Winterwandeling door Maligne Canyon

Deze excursie is een must als je in Jasper verblijft. Het biedt je een unieke mogelijkheid om door de bevroren Maligne Canyon te wandelen. De gids kan je alles vertellen over de rotsformaties en het dierenleven in de verschillende jaargetijden. Maar bewonder vooral alle ijsformaties rondom de bevroren watervallen.

Winter wildsafari in de Rockies

Jasper staat er bekend om dat er veel wilde dieren gewoon door het stadje lopen. Met deze tour zul je er zoveel mogelijk proberen te spotten. Tegelijkertijd vertelt de gids mooie verhalen over het stadje, de omgeving van het Nationaal Park en uiteraard de dieren. Spot tijdens deze trip elanden, herten, rendieren, berggeiten, 'big horn sheeps', vossen en misschien zelfs wolven.

Huskysafari in Whistler

Ga mee met deze enerverende huskysafari en leer onderweg ook nog de geschiedenis van de pelsjagers in dit gebied. Je gaat met je husky team de Callaghan Vallei in en volgt een prachtige route met fotogenieke spots onderweg. Bij Totem Pole Lake maak je een stop bij een zogenaamde 'trappers cabin' voor een kop koffie.

Ervaar de winter in Banff

Ervaar verschillende winterse activiteiten in en rondom Banff. Tijdens deze excursie ga je sneeuwschoenwandelen op Lake Minnewanka, loop je langs de stomende hot springs en leer je meer over het begin van Banff National Park bij Cave and Basin National Historic Site. De gids zal je naar de mooiste fotostops brengen. De allermooiste is wellicht wel op Sulphur Mountain waar je met de gondola naar toe gaat en de excursie ...

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit