Ontdek het oosten van Canada

In Oost-Canada is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Oost-Canada kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Oost Canada

Helikoptervlucht Niagara Falls

Tijdens deze spectaculaire helikoptervlucht vlieg je op 450 meter hoogte en heb je een adembenemend zicht op de kloof, Rainbow Bridge, Niagara Falls en omgeving. Ter ere van deze unieke belevenis krijg je als souvenir een certificaat mee.

Gros Morne boottocht

Het Gros Morne National Park is ruig en ongerept. Je vaart vanaf Norris Point tussen honderden meters hoge bergen. Ontdek de geologische wonderen en ga op zoek naar elanden, walvissen en adelaars. De tocht wordt voorzien van live commentaar door een ervaren gids.

Walvissafari St. Andrews-by-the-Sea

Vanwege de grootste getijdenverschillen ter wereld in de Bay of Fundy is dit een van de beste plekken om walvissen in het wild te zien. Er stroomt zo’n 160 miljard ton water de baai in en uit en dit zorgt voor een explosie van voedsel voor walvissen. Deze grootste zoogdieren ter wereld volgen hun voedsel en zorgen voor een unieke excursie op een unieke plek.

Bezoek aan een traditioneel indianendorp

Een unieke excursie in de omgeving van Québec City! Een gids in traditionele kleding leidt je rond in het Indianendorp van de Huron-Wendat en neemt je mee voor een boswandeling. Maak een begeleide kanotocht en leer boogschieten. Nuttig een traditionele maaltijd die wordt gevolgd door een spectaculaire ceremonie van dans.

Winterexcursies In Oost Canada

Helikoptervlucht Niagara Falls

Tijdens deze spectaculaire helikoptervlucht vlieg je op 450 meter hoogte en heb je een adembenemend zicht op de kloof, Rainbow Bridge, Niagara Falls en omgeving. Ter ere van deze unieke belevenis krijg je als souvenir een certificaat mee.

Wandeltocht Québec City

Trek je wandelschoenen aan! Een lokale gids neemt je mee langs de hoogtepunten van het charmante Québec City. Terwijl jij je ogen uitkijkt en druk bent met het maken van de juiste foto vertelt de gids je alles over de bezienswaardigheden. Je gaat naar de oude binnenstad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, Chateau Frontenac en nog meer mooie plekjes.

Niagara Falls tour vanuit Toronto

De Niagara Falls zijn een must see! Bekijk dit fenomeen vanuit de boot en aanschouw hoe het water naar beneden klettert. Je luncht met uitzicht op de waterval en daarnaast is er genoeg vrije tijd om zoveel foto's te maken als je wil. Deze leuke dag sluit je af met een bezoek aan een van de vele wijngaarden in deze regio en uiteraard een proeverij.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit