Ervaar de pracht van Canada

In Canada is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de leukste excursies om je vakantie naar Canada compleet te maken. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Verantwoorde excursies
We vinden het belangrijk dat er tijdens onze excursies geen schade wordt aangericht aan dieren, de natuur of aan mensen. Daarom volgen wij deze richtlijnen, zodat wij de meest verantwoorde keuze aan jou kunnen aanbieden.

Zomerexcursies In Canada

Foodie Tour Jasper

Leer de favoriete restaurants en bars van de locals kennen. Je geniet van de heerlijkste gerechten in vier verschillende restaurants tijdens deze wandeling door het centrum van Jasper. De enthousiaste lokale gids vertelt je onderweg de mooiste verhalen over het stadje en de gerechten.

Peak 2 Peak gondeltocht

De afstand tussen Blackcomb en Whistler Mountain is 4,4 kilometer. Hier tussen hangt de Peak 2 Peak gondel, een unieke attractie en een record brekende constructie. Tijdens de rit geniet je van prachtige uitzichten over de vallei, Whistler en de bossen. Misschien zie je in de verte beneden wel een beer door de glazen bodem die in enkele gondels zit. Boven op de bergtoppen zijn er vele wandelmogelijkheden, waardoor je ...

Blue River wildernissafari

Vaar mee over de Blue River door Grizzly Bear Valley te midden van het enige binnenlandse regenwoud ter wereld. Je gaat op zoek naar beren, elanden en arenden. Maar geniet vooral ook van de uitzichten op de adembenemende omgeving. Je vaart door kleine riviertjes, ondiep water, langs watervallen en komt op plekken waar nog geen boot ooit gekomen lijkt te zijn.

Ontdek Banff en cruise Lake Minnewanka

Laat de auto een dagje staan en ga mee op deze excursie. Leer alle hoogtepunten van Banff kennen onder begeleiding van een deskundige gids. Met de bus ga je langs de Bow Falls, het Two Jack uitkijkpunt en Sulphur Mountain. Een tocht met de Banff gondel is inbegrepen, waardoor je een uitzicht van 360 graden hebt op de 6 bergketens die het stadje omringen. Je sluit de dag af met een uur durende cruise over Lake Minnewanka.

Winterexcursies In Canada

Winterwandeling door Maligne Canyon

Deze excursie is een must als je in Jasper verblijft. Het biedt je een unieke mogelijkheid om door de bevroren Maligne Canyon te wandelen. De gids kan je alles vertellen over de rotsformaties en het dierenleven in de verschillende jaargetijden. Maar bewonder vooral alle ijsformaties rondom de bevroren watervallen.

Foodie Tour Jasper

Leer de favoriete restaurants en bars van de locals kennen. Je geniet van de heerlijkste gerechten in vier verschillende restaurants tijdens deze wandeling door het centrum van Jasper. De enthousiaste lokale gids vertelt je onderweg de mooiste verhalen over het stadje en de gerechten.

Helikoptervlucht over de 6 gletsjers

Maak een spectaculaire helikoptervlucht boven de Rockies. Vanaf de heliport halverwege Icefields Parkway vertrek je voor een 20 minuten durende tocht, die je niet snel meer zal vergeten. Je vliegt over de 3000 m hoge Cline Pass. Vervolgens vlieg je over Abraham Lake en de Cline, Lion en Lioness gletsjers. Onderweg zie je nog een waterval die 300 m naar beneden valt. Deze waterval heeft zijn oorsprong in twee groene meren.

Sneeuwschoenwandeling Fortress Mountain

Beleef een spectaculaire sneeuwschoenwandeling naar Fortress Mountain. Met behulp van een Snowcat kom je op verborgen plekken, die bekend zijn geworden door films als 'The Revenant' en 'Inception'. Je wandelt door surrealistisch winterlandschap met hoge bergpieken en verse poedersneeuw.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit