aanbieding
Voor het eerst
Voor het eerst
Met z'n tweeën
Met z'n tweeën

Sindri

15-daagse rondreis langs vakantiewoningen - IJsland

Reiscode ISBRSIND
Inclusief vlucht
Inclusief verblijf in vakantiewoningen
Inclusief autohuur
vanaf 
€ 2133
per persoon

  • Verblijf in vakantiewoningen op de mooiste plekjes
  • Ontdek alle uithoeken van IJsland
  • Maak je reis meer bijzonder met een van de vele excursies

Na deze reis mag je jezelf de IJsland-expert noemen. Alle facetten komen tijdens deze rondreis van 2 weken voorbij. Met de huurauto volg je de ringweg. Onderweg passeer je prachtige watervallen, immense gletsjers en zwarte zandstranden. Houd je ogen open voor papegaaiduikers, IJslandse paarden en maak een walvissafari. Maak je reis helemaal compleet door te kiezen uit een van de vele excursies. Ga raften, wandel over een gletsjer of ga lekker badderen in een van de natuurbaden. Tijdens deze reis zal je alle hoogtepunten van de IJslandse natuur gaan verkennen, want je overnacht op de vier verschillende locaties 3 of 4 nachten. Deze rondreis is zéér geschikt voor iedereen die niet elke dag de koffers willen in- en uitpakken. Afhankelijk van beschikbaarheid kan de route ook in omgekeerde richting worden bevestigd; de laatste nacht is wél altijd in Akureyri.

Hier overnacht je

Je verblijft in vakantiewoningen binnen 50 kilometer rijafstand van de vermelde plaatsen en 70 km van Egilsstaðir. Voor meer informatie over het verblijf in vakantiewoningen op IJsland, zie 'Vakantiewoningen in IJsland' onder het kopje 'Extra Informatie' onderaan de pagina.

Reiscode ISBRSIND
Inclusief vlucht
Inclusief verblijf in vakantiewoningen
Inclusief autohuur
vanaf 
€ 2133
per persoon

Dag 1 t/m 3

Vlucht Rotterdam-Akureyri met Transavia. Borgarnes, Húsafell of omgeving. 300-350 km, 3 overnachtingen.

Na aankomst in de ochtend op het vliegveld van Akureyri haal je de huurauto en de bad- en bedlinnenpakketten op en rijd je richting het zuidwesten. Tijdens deze vrij lange en mooie rit maak je al snel kennis met allerlei verschillende en bijzondere landschappen van IJsland.

Maak vanuit je vakantiewoning een rit over het schiereiland Snæfellsnes. Snæfellsnes is het grootste schiereiland van IJsland en bestaat uit een lange bergrug met op het hoogste punt daarvan de 1446 meter hoge gletsjer Snæfellsjökull. Deze gletsjer is een oude vulkaan waarvan de krater vrijwel geheel schuilgaat onder een ijskap. Langs de kust vind je vissersdorpjes en zwarte zandstranden. Kijk onderweg uit naar zeehonden en papegaaiduikers en vergaap je bij Gerðuberg aan de basaltkliffen.

In de omgeving van Reykholt kan je een mooie wandeling maken langs de Hraunfossar en Barnafoss watervallen. Ook kan je in dit gebied stoompluimen uit de grond zien opstijgen bij Deildartunguhver. Wil je even uitrusten en ontspannen na al deze prachtige indrukken? Dompel jezelf onder in het geothermische badresort Krauma. Het zuivere water van de natuurbaden wordt rechtstreeks uit de nabijgelegen warmwaterbron Deildartunguhver gepompt. Het wordt gemengd met koud gletsjerwater. Ontspan en geniet van de schoonheid en rust van de landschappen van West-IJsland om je heen.

Ga mee op een bijzondere excursie! Leer meer over de geologie van IJsland en daal af in een lavatunnel. Of wandel door de ijstunnels van de Langjökull gletsjer.

Lavatunnel Vidgelmir

Dag 4 t/m 6

Selfoss of omgeving. 120-200 km, 3 overnachtingen.

Vanuit Húsafell rijd je naar het zuiden richting Sellfoss en omgeving. Onderwerg kom je langs de Golden Circle van IJsland, en hier ontkom je niet aan het bezoeken en bewonderen van een paar indrukwekkende bezienswaardigheden: de Gullfoss waterval, de geisers Strokkur en Geysir en de historische kloof in Thingvellir Nationaal Park. En dat allemaal op één dag!

In deze omgeving zijn tal van leuke excursies te ondernemen. Ontdek het landschap vanaf de rug van een paard, of kom erachter hoe een lavatunnel ontstaat bij een bezoek aan de Lavatunnel Raufarhólshellir. Neem zeker ook een kijkje bij de vulkaankrater Kerið.

Ook een bezoek aan Reykjavík is vanuit deze vakantiewoning prima te doen. Verken de stad met z'n hippe restaurants en bars, maak een walvissafari of ga papegaaiduikers spotten!

Thingvellir Nationaal Park

Dag 7

Regio Vík - Höfn 150-400 km, 1 overnachting.

Om de lange reis naar Egilsstaðir te onderbreken, overnacht je in een goed hotel of guesthouse (met eigen badkamer) in de regio tussen Vík en Höfn.

Op weg langs de zuidkust is veel te zien en te doen. Stop onderweg bij de Seljalandsfoss en Skógafoss watervallen. In Skoga, om de hoek van de Skógafoss waterval, is een leuk openluchtmuseum waar je turfhuisjes kan bekijken. Rondom Vík vind je de beroemde zwarte stranden die je vanaf de hooggelegen vuurtoren Dyrhólaey heel goed kunt bewonderen.

Zo kan je een een boottocht maken tussen de ijsschotsen op het Fjallsárlón gletsjermeer. De gletsjer Fjallsjökull, afkomstig uit Vatnajökull, strekt zich helemaal uit tot aan het oppervlak van de lagune, waar grote ijsbergen loskomen van de ijskap en in het water eronder vallen. En voor gletsjerwandelingen ben je hier in het zuiden ook aan het juiste adres!

Bij Skaftafell, onderdeel van Vatnajökull Nationaal Park, kan je een mooie wandeling door overweldigende natuur maken. Het is namelijk één van de zeldzame plaatsen op IJsland met een natuurlijk bos. De waterval Svartifoss is het hoogtepunt van de wandeling. Svartifoss is vooral bekend om de zeshoekige basaltkolommen die het omringen en aan de basis verbrijzeld liggen. Deze kolommen zijn erg donker en vandaar wordt het de 'zwarte waterval' genoemd. Oftewel: Svartifoss.

Fjallsárlón

IJsland

IJsland is echt een vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Door de unieke ligging van het eiland heeft het veel spectaculaire vulkanische bezienswaardigheden zoals geisers en hotsprings. Er zijn gletsjers, prachtige watervallen en diepe fjorden. Naast al deze natuurpracht biedt Reykjavik volopcultuur en het is momenteel één van de meest trendy steden van Europa. Met ons ruime aanbod aan reizen naar IJsland moet het zeker lukken de reis van jouw dromen te vinden.

Elk seizoen heeft zijn eigen charme, maar in de herfst en de winter heeft IJsland een extra troef in handen: de kans om het noorderlicht te zien. Door de noordelijke ligging is het noorderlicht, als het zich manifesteert, op heel IJsland te zien. Ook is het een dunbevolkt land, waardoor het er 's avonds en 's nachts goed donker is en je meer kans hebt om vlagen van het noorderlicht te zien. De beste periode is van oktober t/m maart, maar ook in september kan het soms al te zien zijn.

Northern Lights Center
In Reykjavík is in 2012 het Northern Lights Center geopend. Hier vind je meer achtergrondinformatie over het noorderlicht. Ook worden vanuit Rekjavík noorderlicht safari's georganiseerd. Dus ook op een kortere trip is het mogelijk om op zoek te gaan naar dit bijzondere natuurverschijnsel.

Het land en haar bewoners

IJsland is een relatief jong vulkanisch eiland dat nog elk jaar een beetje groeit doornieuwe toevoer van lava uit de aardbodem. De eerste bewoners van IJsland waren de Vikingen die zich ongeveer 1100 jaar geleden vestigden op het eiland. De huidige IJslanders stammen rechtstreeks af van die eerste Vikingen en spreken nog hun taal. IJsland is drie keer zo groot als Nederland, maar heeft slechts ca. 300.000 inwoners, waarvan de helft in de hoofdstad, Reykjavik, woont.

Reykjavik
De IJslandse hoofdstad is een kleine maar zeer trendy stad waar het hele jaar door van alles te beleven valt. In het oude stadscentrum liggen de bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar. Er zijn mooie oude huizen en kerken en er is een zeer uitgebreid winkelaanbod. Er zijn klassieke tot hypermoderne winkels en voldoende souvenirshops. In de vele restaurants kun je heerlijke visgerechten eten. Na het diner mag je het uitgebreide nachtleven eigenlijk niet overslaan.

Klimaat

Dankzij de warme golfstroom is het in IJsland veel minder koud dan men zou verwachten op deze breedtegraad. IJsland heeft een zeeklimaat, met milde winters en koele zomers. De gemiddelde temperatuur in Reykjavík loopt van 4 ºC in januari tot 12 ºC in juli. Het weer heeft een onvoorspelbaar karakter kan razendsnel veranderen. Zo loop je in de zon en een moment later in een sneeuwbui. Gedurende de zomermaanden mei, juni en juli is er in IJsland vrijwel continue daglicht, maar vroeg in de lente en in de herfst is er een lange schemertijd.

Reisperiode
Het toeristenseizoen loopt in IJsland van eind juni tot eind augustus. Houd er rekening mee dat buiten deze periode musea en andere attracties gesloten kunnen zijn.

Kleding
Voor IJsland geldt dat, vanwege het veranderlijke weer, je het beste op alles voorbereid kunt zijn. Kleed je in laagjes, zodat je iets aan of uit kunt trekken. Verder zijn een wind- en waterdicht jack, goede wandelschoenen, evt. laarzen, muts en handschoenen aan te raden. Vergeet uiteraard ook je zwemkleding niet, zodat je heerlijk kan ontspannen in één van de natuurlijke warmwaterbronnen of openluchtzwembaden die IJsland rijk is.

Flora en fauna

De poolvos is het enige oorspronkelijke zoogdier van IJsland. In Oost-IJsland komen wat kuddes geïmporteerde rendieren voor, maar het bekendste zoogdier van IJsland is de walvis. En natuurlijk zijn er de kleine IJslandse paarden, die meer dan 1000 jaar geleden door de Vikingen werden meegebracht. Vooral langs de kust zijn er vogels in overvloed, waaronder papegaaiduikers. En in de omringende IJszee zwemmen dolfijnen, orka's, bruinvissen en diverse soorten walvissen. Bomen zijn schaars vanwege het arctische klimaat in de binnenlandse woestijnen van as, zand en lava. Er komen vooral veel mossen, korstmossen en grassen voor.

Vulkanen en gletsjers
IJsland is uniek gelegen op de Mid Atlantic Ridge, de bergrug die van noord naar zuid over de bodem van de Atlantische Oceaan loopt en waarlangs miljoenen jaren geleden het Amerikaanse continent losscheurde van het Europese. Tijdens een reeks enorme vulkaanuitbarstingen rees het eiland uit het water op. Dat het nog steeds vulkanisch actief is, is zichtbaar door de stoom die uit de aarde opstijgt, de spuitende geisers en de vele warmwaterbronnen. Aardschokken en verschillende vulkaanuitbarstingen hebben het landschap in de afgelopen eeuwen voortdurend veranderd. Tijdens de ijstijden werd het land overdekt met gletsjers, die diepe, steile dalen uitsleten tot fjorden. De Vatnajökull is met 8400 vierkante kilometer de grootste ijskap van Europa.

Het landschap
Het eiland is uniek gelegen op de MID Atlantische breuklijn. Tijdens een reeksenorme vulkaanuitbarstingen rees het uit het water op. Dat het nog steeds vulkanisch actief is, is zichtbaar door de stoom die uit de aarde opstijgt, de spuitende geisers en de vele warmwaterbronnen. Tijdens de ijstijden werd het land overdekt met gletsjers, die diepe, steile dalen uitsleten tot fjorden. De Vatnajökull is met 8400 vierkante kilometer de grootste ijskap van Europa.

Cultuur en levensstijl

De IJslanders stammen af van de Vikingen die zich 1100 jaar geleden op het eiland vestigden. Al in het jaar 930 richtten zij het eerste parlement van Europa op, de Althing, op de vlakte Thingvellir. Van de oude IJslandse literatuur is vooral de Edda bekend, een verzameling goden- en heldenliederen uit de 13e eeuw. Veel moderne kunst is te bewonderen in de musea van Reykjavik en in heel IJsland staan in steden en parken mooie hedendaagse beeldhouwwerken.

Wellness
Wellness is in IJsland een levensstijl. Wanneer het buiten koud en guur is laten de bewoners zich bijna dagelijks verwennen in het heldere, maar vooral warme bronwater in een van de vele natuurlijk verwarmde zwembaden die IJsland rijk is. Voor bezoekers die in IJsland arriveren is het een 'must' om samen met de IJslanders een duik in de Blue Lagoon te nemen. In een wolk van stoom dobber je rond in het azuurblauwe geothermische water, waarin mineralen opgelost zijn die heilzaam werken op lichaam en geest.

Nuttige informatie

Paspoort
Je paspoort dient, na vertrek uit IJsland, nog minimaal 3 maanden geldig te zijn. Het is toegestaan om met een Europese identiteitskaart naar IJsland te reizen.

Mobiele telefoon
Langs de ringweg en in bewoonde streken is er uiteraard goed bereik, maar er zijn grote gebieden in het onbewoonde binnenland van IJsland waar geen bereik is.

Geldzaken
De munteenheid voor IJsland is de IJslandse Kroon. Creditcards worden algemeen geaccepteerd en je kan met je pinpas bij vrijwel alle automaten pinnen. In kleine plaatsen is niet altijd een bank.

Verkeer in IJsland
De belangrijkste weg van IJsland is de ringweg, wegnummer 1, die bijna 1500 km lang is. Het grootste gedeelte van de ringweg is geasfalteerd, evenals de wegen rond Reykjavík. Veel hooglandwegen en bergwegen zijn alleen geschikt voor auto's met vierwielaandrijving. Deze wegen worden aangegeven met een F voor het wegnummer. Sommige van deze wegen hebben veel gaten in het wegdek en het kan voorkomen dat u een rivierbedding moet doorkruisen. Wij bieden een aantal van onze reizen aan vanaf begin april. Houd er rekening mee dat bepaalde wegen dan nog afgesloten zijn. Op de ringweg kan in april en begin mei nog sneeuw liggen. De wegen in het binnenland worden geopend indien ze geheel sneeuwvrij en hersteld zijn, dit is meestal half juni. Informeer ter plaatse of de wegen al open zijn. Raadpleeg de website www.vegagerdin.is om de conditie van de wegen en de weersomstandigheden van het moment te weten te komen. Wegen die alleen met 4WD berijdbaar zijn staan daar ook op aangegeven.

IJsland

Noordoost-IJsland

De kust van Oost-IJsland is diep ingesneden door fjorden, waaraan havenplaatsjes liggen die meestal dezelfde naam dragen als de fjord. In het afgelegen noordoosten wonen amper mensen, maar wel heel veel vogels. Bovendien heb je bij de Oostfjorden de meeste kans om rendieren te zien. Aan de baai Skjálfandi ligt de belangrijkste haven, Húsavík, de beste plek in IJsland om walvissen te zien.

Seyðisfjörður en Egilsstaðir

Wanneer je met de boot van Smyril Line naar IJsland gaat, kom je aan in de havenenplaats Seyðisfjörður. De belangrijkste stad van Oost-IJsland, Egilsstaðir, ligt vlak bij het meer Lagarfjlót. De streek rond het meer met bossen, ravijnen en watervallen is bij de IJslanders zelf zeer geliefd. Je kan er wandelen, paardrijden, roeien en kanoën. Ten noorden van Egilsstaðir strekken zich de verlaten hoogvlaktes uit die in IJsland ‘heidi’ worden genoemd. De ringweg gaat hier over eindeloze lavavelden, veroorzaakt door de Askja vulkaan.

Jökulsárgljúfur Nationaal Park

Over een afstand van 200 km voert de grote Jökulsá á Fjöllum rivier smeltwater van de Vatnajökull naar de Óxarfjördur in het noorden. Daarbij werd een kloof van 100 m diep en 25 km lang uitgesleten, de Jökulsárgljúfur. Hierin stort de machtige Dettifoss waterval met donder en geraas naar beneden. Er loopt een langeafstandswandelpad door het nationale park, maar er zijn ook kortere gemarkeerde wandelroutes.

Vulkanische fenomenen bij Mývatn

Het meer Mývatn zie je al van verre liggen door de rookpluimen die opstijgen uit het water. Op een klein oppervlak vind je alle vulkanische verschijnselen bij elkaar. Je loopt tussen kratertjes, borrelende modderpoelen, kokend hete bronnen en helgele zwavelafzettingen. Neem de tijd om de omgeving in je op te nemen: de grillige lavaformaties bij Dimmuborgir en het geothermische gebied Námaskarð. Vergeet ook niet de kokende modderpoelen en zwavelbronnen op de helling van de berg Námafjall en de kleurrijke berg Leirhnjúkur in het Krafla-gebied. Nadat je de hele dag actief bent geweest, spoel je de moeheid van je af in de Mývatn Nature Baths.

Noordoost-IJsland

Mývatn meer

De rookpluimen die bij het meer Mývatn uit de aarde opstijgen kan je al van verre zien liggen. Mývatn heeft een enorm rijk vogelleven, maar het is vooral in trek door het spectaculaire landschap eromheen. Bij Krafla wandel je langs kratertjes, borrelende modderpoelen, kokend hete bronnen, spleeterupties met grillige lavavormen waar de stoom nog vanaf komt, helgele zwavelafzettingen, en de spelonk met de warme bron Grjótagjá, waarin de bewoners vroeger hun bad namen. Tegenwoordig doen ze dat in het spacomplex in Reykjahlid.

Mývatn meer

Zuidoost-IJsland

Het zuidoosten wordt gedomineerd door de immense ijskap Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa met een oppervlakte van 8500 km2 en een dikte van ongeveer een kilometer. Deze torent uit boven de smalle kuststrook, waar mooie vissersplaatsjes en boerderijen liggen. Tevens vind je hier Skaftafell, onderdeel van Vatnajökull Nationaal Park, en de gletsjermeren Fjallsárlón en Jökulsárlón. Het vissersplaatsje Höfn ligt op een schiereiland tussen twee lagunes in waarop allerlei zeevogels ronddobberen. Van hieruit zijn diverse gletsjerexcursies mogelijk naar de Vatnajökull.

Zwarte stranden en vogelrotsen

Vík í Mýrdal (kortweg Vík) is een vissersplaatsje aan een zwart zandstrand. Op de rotswanden in de omgeving nestelen veel vogels. Dyrhólaey is een in zee uitstekende kaap van 100 m hoog, waarop papegaaiduikers broeden. Naar het oosten ligt Eldhraun, een woestijn van lava en as afkomstig van de vulkaan Lakagígar, die in 1783 voor een ramp zorgde.

Skaftafell

Skaftafell ligt tussen de gletsjers Skeidarájökull en Skaftafellsjökull in en is onderdeel van het grote Vatnajökull Nationaal Park. Het park bestaat grotendeels uit gletsjerijs. Ook de Grimsvötn, de actieve vulkaan van IJsland die onder het gletsjerijs ligt, valt binnen het nationale park. De laatste eruptie in 1996 veroorzaakte een ware vloedgolf van lava vermengd met smeltwater en ijsblokken. Vanaf het bezoekerscentrum aan weg 998 lopen wandelpaden naar de Skaftafellgletsjer en naar de waterval Svartifoss.

Fjallsárlón gletsjermeer

Een unieke excursie is een bezoek aan het gletsjermeer Fjallsárlón. Voortdurend brokkelen stukken ijs van de gletsjer af die vervolgens in groteske vormen en kleuren op het meer ronddrijven, perfect weerspiegeld in het kristalheldere water. In de zomer kan je een boottocht op het meer maken. Op 10 minuten rijden noordwaarts ligt het Jökulsárlón gletsjermeer, waar soms ook zeehonden te zien zijn.

Zuidoost-IJsland

Rotterdam - Akureyri, Transavia

Vlieg met Transavia rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Akureyri, de noordelijkste luchthaven van IJsland. De moderne Boeings van Transavia brengen je in ca. 3 uur naar IJsland. Meer details

Transavia, vlucht Rotterdam-Akureyri

Bekijk een grotere afbeelding van Rotterdam - Akureyri, Transavia

Akureyri - Rotterdam, Transavia

Vlieg met Transavia rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Akureyri, de noordelijkste luchthaven van IJsland. De moderne Boeings van Transavia brengen je in ca. 3 uur naar IJsland. Meer details

Transavia, vlucht Rotterdam-Akureyri

Bekijk een grotere afbeelding van Akureyri - Rotterdam, Transavia

Reisduur

15 dagen

Aantal personen
Type accommodatie

accommodaties volgens programma

Vervoer

Vliegen

Aanbieding

€ 400 korting per boeking bij vertrek op 12/06, 19/06 en 26/06 geldig vanaf 22/05/2023 t/m 30/06/2023.

Vertrekdatum

Prijsindicatie per persoon

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

€ 2345

8

9

10

11

12

13

14

€ 2192

15

16

17

18

19

20

21

€ 2133

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Sindri

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Inbegrepen

- Vluchten volgens programma o.b.v. Economy-klasse
- Luchthavenbelasting
- Ruimbagage 20 kg.
- 14 x 24 uur autohuur cat. B met AVIS
- 14 nachten verblijf volgens programma o.b.v. logies
- Eén extra bestuurder
- Linnenpakket

Niet inbegrepen

- Brandstoftoeslag
- Eindschoonmaak, zelf te verzorgen.

Extra voordeel

- Uitgebreide reisbeschrijving
- Reisgids
- Wegenkaart

Overige info

- Bij het huren van een auto dient de hoofdbestuurder in het bezit te zijn van een creditcard
- CO2-compensatie van de rondreis is inbegrepen.
- Er is 1 linnenpakket p.p. inbegrepen (bedlakens voor 1 persoon, 2 handdoeken, 2 badhandoeken en 1 theedoek). Het linnenpakket wordt meegenomen naar de volgende woning.
- Eindschoonmaak is verplicht zelf te verzorgen (schoonmaakmiddelen aanwezig).
- Afhankelijk van beschikbaarheid kan de route ook in omgekeerde richting worden bevestigd; de laatste nacht is wél altijd in Akureyri.

Meer inspiratie? Lees onze blogs

Optionele excursies

Bezoek de ijstunnels van de Langjökull gletsjer

Je reist af naar de op één na grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull gletsjer, waar je de unieke mogelijkheid hebt om af te dalen in een ijstunnel. Met een 8-wiel aangedreven truck rijd je over de gletsjer waar de hoogste top 1360 m is. Onder deze gigantische gletsjer met een oppervlakte van 1.020 m2 is de ijstunnel. Een gids begeleidt de wandeling door de gangen in de grot en vertelt je onder meer over het ...

Entree Krauma

In de Deildartunguhver-vallei vind je de grootste heetwaterbron van Europa. Er komt 180 liter van 100°C vrij per seconde! Een groot gedeelte hiervan wordt gebruikt om huizen in West-IJslad mee te verwarmen (waaronder Reykjavík). Op het terrein kan je de stoom zien ontsnappen. Daarnaast is er een grote kas waar groente wordt verbouwd. En sindskort heeft Krauma haar deuren hier geopend. In de moderne spa wordt het hete ...

Entree Mývatn Nature Baths

Het helblauwe water ziet er bij binnenkomst meteen aantrekkelijk uit! Er zijn twee baden van verschillende temperaturen. Vanuit het bad heb je een mooi uitzicht over het Mývatn meer, met op de achtergrond de pseudokraters. Specialer kan bijna niet! Er is ook een stoomcabine en bij de bar kan je drankjes krijgen. Ook is er een restaurant waar je een lichte maaltijd kan krijgen.

Entree Secret Lagoon

Een bezoek aan IJsland is niet compleet zonder te hebben gebadderd in een geothermisch warmwaterbad. Aan de rand van het dorpje Fluðir ligt het oudste natuurlijke zwembad van het land. Het oude omkleedhokje staat er nog. Nu kan je gebruik maken van de nieuwe kleedruimtes, douches en kluisjes. Ook is er een bar waar je drankjes en een snack kan krijgen. Het warme water stroomt vanuit de aarde direct het zwembad in. Met ...

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit