Snel en comfortabel naar Scandinavië

In het noorden van Duitsland ligt Rostock (Utrecht ca. 620 km /6 uur rijden), vanwaar je rechtstreeks naar het zuiden van Zweden vaart. Of je nu reist met de Mecklenburg-Vorpommern of met de Skåne, op weg naar jouw bestemming kan je genieten van de voorzieningen aan boord. Het restaurant biedt een brede selectie aan eten en drinken met een prachtig uitzicht op de Oostzee. In de winkel vind je een breed scala aan cosmetica, sterke drank en snoep. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderspeelplaats.

Aankomst de volgende dag.
Alle tijden zijn richttijden. Bij boeking ontvang je de juiste vertrek- en aankomsttijd. Het is mogelijk dat de overtocht wordt uitgevoerd door een ferry van TT-Line.
Uiterlijk 1 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 2 uur van tevoren. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
01/04/21-31/03/22
Volw.Kind 4 t/m 15 jaar
Ontbijtbuffet125
Dinerbuffet*164
01/04/22-31/03/23
Ontbijtbuffet127
Dinerbuffet*168
* Inclusief softdrink, thee en koffie.

Personenauto / MPV / mibibus
Deze tarieven zijn uitsluitend geldig voor voertuigen  ingericht voor personenvervoer of toeristisch gebruik met een lengte van max. 6 m. Onder MPV wordt verstaan een MPV of een personenauto met een hoogte van min. 2 en max. 3 m. Onder minibus wordt verstaan een personenauto of minibus met een hoogte van min. 3 en max. 4 m. De hoogte is incl. accessoires, zoals een dakkoffer of imperiaal. 

Kinderkorting
Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis.
Het is mogelijk om een babybedje in de hut bij te boeken. Hiervoor geldt een tarief van € 6 per enkele reis. De (loop)ruimte in de hut wordt hierdoor zeer beperkt.

Hutaccommodatie
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht op  nachtafvaarten. Het gebruik van een 4-persoonshut met 5 personen is alleen toegestaan bij max. 4 volwassenen en 1 kind onder 4 jaar en dient er voor de 5e persoon zelf een (lucht)bedje meegenomen worden. Er wordt dan voor de 5e persoon niets in rekening gebracht. De (loop)ruimte in de hut wordt hierdoor zeer beperkt.
- Alle hutten zijn voorzien van douche/toilet en  airconditioning.

Huisdieren
Huisdieren zijn op de route Rostock-Trelleborg, bij verblijf in een hut waar huisdieren zijn toegestaan (zie tabel, beperkt beschikbaar). Deze hutten zijn gelegen op dek 6, waar ook een uitlaatplaats is. In publieke ruimtes zijn huisdieren niet toegestaan.

Op eigen risico, kan je huisdier ook in het voertuig blijven tijdens de overtocht. In uitzonderlijke omstandigheden kan het dier worden bezocht onder begeleiding van een Stena Line werknemer en als de omstandigheden het toelaten. De beslissing over de vraag of dit mogelijk is ligt uitsluitend bij het personeel aan boord en kan worden aangevraagd bij de informatiebalie.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit