Van Denemarken naar de Noorse fjorden

Fjord Line vaart vanuit het Deense Hirtshals naar de Noorse stad Stavanger, een overtocht van ca. 18 uur. Bij het wakker worden de volgende ochtend, vaar je al door het hartje van het fjordengebied en geniet je van het uitzicht. Aan boord van het schip geniet je van moderne faciliteiten:

- Restaurants
- Cafés en bars
- Winkels
- Entertainment

2019/2020
VertrekdagVertrek StavangerAankomst Bergen
Dagelijks07.00 uur12.30 uur
VertrekdagVertrek BergenAankomst Stavanger
Dagelijks13.30 uur19.00 uur
Alle tijden zijn lokale tijden. Vaartijden onder voorbehoud van wijzigingen.
Uiterlijk 1 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 2 uur van te voren. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden bel het nummer van de betreffende haven, zoals vermeld in de reisbescheiden.

Geldigheid
- Deze tarieven zijn alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod.

Tariefsberekening
- De tarieven zijn o.b.v. een enkele reis. Als de heen- en terugreis in verschillende tariefperiodes plaatsvindt, neem je de tarieven van de betreffende periodes.

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis.

Hutaccommodatie en maaltijden
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht.
- Bij gebruik van een 4-persoonshut met 5 personen (max. 2 volw en 2 kinderen t/m 15 jaar en 1 kind t/m 3 jaar) moet er voor de 5e persoon een (lucht)bedje meegenomen worden. Hou er rekening mee dat de (loop) ruimte in de hut hierdoor zeer beperkt wordt.
- Alle hutten beschikken over een douche en toilet.

Huisdieren
- Vervoer van huisdieren is toegestaan. Ze mogen aan boord verblijven in speciale hutten (2- of 4 persoonshutten) waar huisdieren zijn toegestaan of in de kennel. De honden mogen niet in de algemene ruimtes.
- Gaat je huisdier mee op vakantie, volg dan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar voor het boeken van de reis bij de dierenarts en het verkeersbureau.

Benodigde boekingsgegevens
- Geef bij boeking het paspoortnummer, de juiste voornamen en geboortedata zoals vermeld in je paspoort door.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit