Rechtstreeks vanuit Denemarken naar Noorwegen

Reis je naar het zuiden van Noorwegen maak dan gebruik van de comfortabele en snelle ferries van Color Line. In slechts 3 uur en 15 minuten brengt de Color Line SuperSpeed 1 je vanuit het Deense Hirtshals naar het Noorse Larvik. Aan boord zijn diverse shops en restaurants.

VertrekAankomstVertrekAankomst
HirtshalsLarvikLarvikHirtshals
12.45 uur16.30 uur08.00 uur11.45 uur
22.15 uur02.00 uur**17.30 uur21.15 uur
Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Aankomst de volgende dag.
Dagelijks.
Uiterlijk 1 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 2,5 uur op de route Hirtshals-Larvik en vanaf 2 uur op de route Larvik-Hirtshals. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden bel het nummer van de betreffende haven, zoals vermeld in de reisbescheiden.

Geldigheid
- Deze tarieven zijn alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod.

Tariefsberekening
- De overtochten zijn geboekt op basis van het flex-tarief met standaard annuleringsvoorwaarden. We kunnen de mogelijkheid bieden om de overtocht te boeken met het economy-tarief. De kosten hiervan zijn lager, maar dit tarief heeft 100% annuleringskosten na boeking.

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis.

Huisdieren
- Vervoer van huisdieren in de auto of in een kooi aan dek is toegestaan. Toeslag in de auto € 7 en in een kooi € 13 per huisdier per enkele reis.
- Gaat je huisdier mee op vakantie, volg dan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar voor het boeken van de reis bij de dierenarts en het verkeersbureau.
- In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

Benodigde boekingsgegevens
- Geef bij boeking de juiste voornamen en geboortedata zoals vermeld in je paspoort door. Geef ook het kenteken van de auto door.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit