Rechtstreeks vanuit Denemarken naar Noorwegen

Reis je naar het zuiden van Noorwegen maak dan gebruik van de comfortabele en snelle ferries van Color Line. In slechts 3 uur en 15 minuten brengt de Color Line SuperSpeed 1 je vanuit het Deense Hirtshals naar het Noorse Kristiansand. Aan boord zijn diverse shops en restaurants.

VertrekAankomstVertrekAankomst
HirtshalsKristiansandKristiansandHirtshals
12.15 uur15.30 uur08.00 uur11.15 uur
20.45 uur00.00 uur16.30 uur19.45 uur
Vaartijden onder voorbehoud van wijzigingen.
Dagelijks.
Uiterlijk 1 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 2,5 uur op de route Hirtshals-Kristiansand en vanaf 2 uur op de route Kristiansand-Hirtshals. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden bel het nummer van de betreffende haven, zoals vermeld in de reisbescheiden.

Geldigheid
- Deze tarieven zijn alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod.

Tariefsberekening
- De overtochten zijn geboekt op basis van het flex-tarief met standaard annuleringsvoorwaarden. We kunnen de mogelijkheid bieden om de overtocht te boeken met het economy-tarief. De kosten hiervan zijn lager, maar dit tarief heeft 100% annuleringskosten na boeking.

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis.

Huisdieren
- Vervoer van huisdieren in de auto of in een kooi aan dek is toegestaan. Toeslag in de auto € 8 en in een kooi € 14 per huisdier per enkele reis.
- Gaat je huisdier mee op vakantie, volg dan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar voor het boeken van de reis bij de dierenarts en het verkeersbureau.
- In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

Benodigde boekingsgegevens
- Geef bij boeking de juiste voornamen en geboortedata zoals vermeld in je paspoort door. Geef ook het kenteken van de auto door.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit