Vanuit Frankrijk naar de Kanaaleilanden

Condor Ferries onderhoudt veerbootdiensten tussen St. Malo in Frankrijk (ca. 840 km vanaf Utrecht) en de eilanden Jersey en Guernsey. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en aan boord kun je nog steeds taxfree winkelen. Condor Ferries vaart met 3 catamaranschepen naar Jersey en Guernsey. Ze bieden plaats aan 741 passagiers en 175 auto's.

Er vaart dagelijks een ferry tussen Jersey en Guernsey. Echter, de tijden zijn afhankelijk van het getij. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden.
uiterlijk 60 min. voor vertrek. Inchecken kan vanaf 90 minuten van tevoren. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Deze tarieven zijn alleen geldig indien gelijktijdig bij Buro Scanbrit een arrangement uit deze brochure wordt geboekt. 
 
Reserveren bied je de zekerheid dat je de gewenste overtocht kan maken. Vooral in het hoogseizoen adviseren wij je tijdig bij ons te reserveren, ook wanneer je van plan bent om een overtocht tussen de eilanden te maken. Dit voorkomt teleurstelling ter plaatse. 

Huisdieren zijn toegestaan aan boord van Condor Ferries, vraag bij boeking naar de voorwaarden.
 
Je fiets reist gratis mee. Voor een fietsenrek achterop de auto worden wel kosten berekend. Voor de prijzen, zie de prijstabel voor langere auto's.
 
Afvaartmogelijkheden: dagelijks 1 tot 2 afvaarten tussen St. Malo en Jersey (ca. 1 uur en 15 min.); 1 x per dag een rechtstreekse afvaart tussen St. Malo en Guernsey (ca. 2 uur); 1 x per dag een ferryverbinding van St. Malo naar Guernsey via Jersey (ca. 2 uur en 45 min.). 
 
Met een combinatieticket kan je beide eilanden eenmalig bezoeken. Meer informatie over vertrektijden is bij boeking verkrijgbaar.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit