Vervoer naar IJsland

Vervoer IJsland

De beste manier om naar IJsland te gaan is per vliegtuig. Dagelijks wordt er gevlogen met de nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair. Op de luchthaven bieden wij autohuur aan met AVIS. Je kan ook met de eigen auto naar IJsland reizen met Smyril Line vanuit het Deense Hirtshals. Je vaart dan via Tórshavn, op de Faerøer Eilanden, naar Seydisfjördur aan de oostkust van IJsland.

Smyril Line

De Færöerse rederij Smyril Line vaart wekelijks over de Noord-Atlantische Oceaan heen en weer tussen Denemarken (Hirtshals), de Faeröer Eilanden (Tórshavn) en IJsland (Seyðisfjørður). In het hoogseizoen vaart het schip iedere dinsdag in 3 dagen direct naar Oost-IJsland. Op de Færöer Eilanden wordt een korte stop gemaakt. Bij vertrek op zaterdag kan je in het hoogseizoen 4 dagen op de Færöer verblijven alvorens door te varen naar IJsland.

Route-informatie en voorwaarden

Icelandair

Binnen 3 uur vlieg je dagelijks met de lijndiensten van Icelandair, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van IJsland, naar de luchthaven Keflavik. Keflavik is de internationale luchthaven en ligt ca. 50 km van de hoofdstad Reykjavik. Na een korte overstap kan je ook doorvliegen naar Akureyri Airport in het noorden van IJsland.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit