Cairnryan-Belfast, Stena Line, FerryGateway

Van Schotland naar Ierland

Stena Line biedt in totaal vier routes over de Ierse Zee en hierdoor maximale flexibiliteit bij het bepalen van de reis naar Ierland. Vanuit Fishguard in Zuid-Wales vaar je naar Rosslare in het zuidoosten van Ierland. Een andere mogelijkheid is de route vanuit Holyhead die je naar Dublin Port, in het centrum van Dublin brengt. Wie naar Noord-Ierland wil reizen kan gebruik maken van de route vanuit Liverpool naar Belfast of vanuit Cairnryan in Schotland naar Belfast.

2024
VertrekAankomstVertrekAankomst
CairnryanBelfastBelfastCairnryan
07.00 uur09.15 uur07.30 uur09.52 uur
11.30 uur13.45 uur11.30 uur13.50 uur
15.30 uur17.45 uur15.30 uur17.52 uur
19.30 uur21.45 uur19.30 uur21.52 uur
Aankomst de volgende dag. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Uiterlijk 30 min. voor vertrek. Inchecken kan vanaf 45 minuten van tevoren.
Personenauto / MPV / minibus
-Deze tarieven zijn uitsluitend geldig voor voertuigen ingericht voor personenvervoer of toeristisch gebruik met een lengte tot 6 m. Onder personenauto wordt verstaan een personenauto met een hoogte van max. 2 m. Onder MPV wordt verstaan een MPV of een personenauto met een hoogte van min. 2 en max. 3 m. Onder minibus wordt verstaan een personenauto of minibus met een hoogte van min. 3 en max. 4 m. De hoogte is incl. accessoires, zoals een dakkoffer of imperiaal.
- Deze tarieven gelden uitsluitend indien het voertuig persoonlijke goederen bevat. Voor transportbussen met commerciële lading en ingericht voor commerciële doeleinden en voor campers zijn deze tarieven niet van toepassing.

Huisdieren
- Huisdieren kunnen zonder extra voorwaarden reizen tussen Groot-Brittannië en Ierland. 
- Op de route Cairnryan-Belfast mogen kleine honden wel aan boord, mits ze gedurende de overtocht worden vervoerd in een gesloten reistas voor huisdieren. Echter, dit is ter beoordeling van het personeel aan boord. Indien gevraagd moet je je huisdier plaatsen in een kennel op het autodek.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit