Vervoer naar Vakantie naar Ierland

Vervoer Ierland

Als je naar Ierland wil kan je ervoor kiezen om met je eigen auto te reizen. Dit kan met de ferries van Stena Line. Je kan ook met het vliegtuig naar (Noord-) Ierland met Aer Lingus of KLM en een auto huren.

Stena Line

Combineer de overtochten van Stena Line vanuit Hoek van Holland naar Harwich met 1 van de 3 Ierse overtochten van Stena Line. Vanuit Fishguard in Zuid-Wales vaar je naar Rosslare, in het zuidoosten van Ierland. Een andere mogelijkheid is de route vanuit Holyhead, Noord-Wales, die je naar Dublin Port brengt in het centrum van Dublin. Wie naar Noord-Ierland wil reizen kan gebruik maken van de route vanuit Schotland, Cairnryan-Belfast. Vanuit Frankrijk kan je ook gebruik maken van de rechtstreekse afvaart naar Rosslare. Deze vaart 3 keer per week vanuit Cherbourg.

Route-informatie en voorwaarden

Aer Lingus

Vlieg met Aer Lingus op aantrekkelijke tijden rechtstreeks naar Dublin en Cork in Ierland. Op beide luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

KLM

Vlieg met KLM Cityhopper dagelijks naar de Noord-Ierse hoofdstad Belfast, de Ierse hoofdstad Dublin of Cork in het zuiden van Ierland. Op de luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz of boek een accommodatie bij voor een leuke stedentrip.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit