Cherbourg - Rosslare, Stena Line

Directe ferry van Frankrijk naar Ierland

Buro Scanbrit biedt in samenwerking met Stena Line zeer aantrekkelijk tarieven aan. Een combinatie van Hoek van Holland-Harwich met een overtocht naar keuze op de Ierse Zee is ook mogelijk.

Reistijd
De afstand naar Cherbourg is ca. 750 km vanaf Utrecht.

2023
VertrekAankomstAfvaart-VertrekAankomstAfvaart-
CherbourgRosslaredagenRosslareCherbourgdagen
21.00 uur12.30 uur*Woensdag & Vrijdag21.00 uur16.00 uur*Dinsdag & Donderdag
15.00 uur09.00 uur*Zondag16.45 uur10.45 uur*Zaterdag
Aankomst de volgende dag. Alle tijden zijn lokale tijden. Vaartijden onder voorbehoud van wijzigingen.
Uiterlijk 30 min. voor vertrek. Inchecken kan vanaf 45 minuten van tevoren.
Personenauto / MPV / minibus
- Deze tarieven zijn uitsluitend geldig voor voertuigen ingericht voor personenvervoer of toeristisch gebruik met een lengte tot 6 m. Onder personenauto wordt verstaan een personenauto met een hoogte van max. 2 m. Onder MPV wordt verstaan een MPV of een personenauto met een hoogte van min. 2 en max. 3 m. Onder minibus wordt verstaan een personenauto of minibus met een hoogte van min. 3 en max. 4 m. De hoogte is incl. accessoires, zoals een dakkoffer of imperiaal.
- Deze tarieven gelden uitsluitend indien het voertuig persoonlijke goederen bevat. Voor transportbussen met commerciële lading en ingericht voor commerciële doeleinden en voor campers zijn deze tarieven niet van toepassing.          

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis. Voor kinderen t/m 3 jaar kan een babybedje in de hut bijgeboekt worden. Hiervoor geldt een tarief van € 6 per enkele reis. De (loop)ruimte in de hut wordt hierdoor zeer beperkt.

Hutaccommodatie
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht. Het gebruik van een 4-persoonshut met 5 personen is alleen toegestaan bij max. 4 volwassenen en 1 kind onder 4 jaar en dient er voor de 5e persoon zelf een (lucht)bedje meegenomen te worden. Er wordt dan voor de 5e persoon niets in rekening gebracht. De (loop)ruimte in de hut wordt hierdoor zeer beperkt.
- Alle hutten zijn voorzien van douche/toilet en airconditioning.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan op de route Cherbourg-Rosslare. Ze verblijven gratis in een kennel, gelegen op dek 4 en 5. Kennels zijn afhankelijk van beschikbaarheid en moet vooraf gereserveerd worden.
- Huisdieren, met uitzondering van gids of hulphonden, worden niet aan boord toegestaan in de passagiers ruimtes.
- Huisdieren die in een kennel verblijven kunnen op elk moment tijdens de overtocht worden bezocht. Op dek 5 is er een gebied voor het uitlaten van je hond.
- Voor het bezoeken van huisdieren die in de auto verblijven, kan je een afspraak maken bij Guest Services. Bezoeken aan het autodek kunnen niet langer dan 10 minuten duren.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit