Puttgarden-Roedby, Scandlines (flex)

De kortste en snelste routes naar Denemarken

Met de overtocht Puttgarden-Rødby ben  je al binnen 45 minuten op het Deense eiland Lolland.

Tarieven en informatie

Er vaart 2 keer per uur (kwart over het hele uur en kwart voor het hele uur) een ferry tussen Puttgarden en Rødby.
Uiterlijk 15 minuten voor vertrek. Inchecken kan vanaf 1 uur van te voren. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden kunt u het nummer van de betreffende haven bellen, zoals vermeld in uw reisbescheiden.

Geldigheid
- Deze tarieven zijn alleen geldig indien gelijktijdig bij Buro Scanbrit een arrangement uit deze brochure wordt geboekt. Deze tarieven zijn uitsluitend geldig voor voertuigen ingericht voor personenvervoer of toeristisch gebruik.

Benodigde boekingsgegevens
- Bij reservering hebben wij  de voornamen, achternaam, geboortedatum en nationaliteit van alle reizigers nodig om de boeking te maken. Indien je met eigen auto reist, vragen wij je de informatie over het merk, type, kenteken, exacte hoogte en lengte van de auto bij de hand te hebben.

Kinderkorting
- Geen kinderkortingen.

Wijzigen en annuleren
- Wanneer je het Economy Extra ticket boekt, geldt voor het wijzigen van een boeking € 20 wijzigingskosten, plus de eventueel hogere kosten van de nieuwe afvaart. Voor annuleren na boeking geldt 100% kosten.
- Wanneer je het Flex ticket boekt, geldt voor het wijzigen van een boeking € 20 wijzigingskosten, plus de eventueel hogere kosten van de nieuwe afvaart. Annuleren van de boeking is volgens de ANVR-voorwaarden.

Huisdieren
- Het meenemen van huisdieren is toegestaan zonder extra kosten.
- Indien je een huisdier wilt meenemen op vakantie dient deze te voldoen aan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar vooraf bij Visit Denmark.

Korting bij attracties
- Met het incheckvoucher (boardingpass) die je bij het inchecken in Puttgarden ontvangt kan je diverse kortingen krijgen bij attracties op Lolland, Falster, Møn en Seeland. Meer informatie ontvang je bij de reisbescheiden en is te verkrijgen op de ferry van Scandlines.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit