De grootste airline van Canada

Air Canada vliegt dagelijks van Amsterdam rechtstreeks naar Toronto. Hiervandaan vlieg je eenvoudig en snel naar een van de andere luchthavens in Canada.

Klasse01/01-31/12
Economyop aanvraag
- Min. verblijf 6 nachten - Max. verblijf 12 maanden - Tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod - Combinatie klassen en bestemmingen is toegestaan
- Ruimbagage (1 stuk á 23 kg) - Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 310 p.p.
- Evt. brandstoftoeslag
0 t/m 1 jaar betalen 10% maar hebben geen eigen stoel, kinderen 2 t/m 11 jaar betalen 75% (n.v.t. op luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag). Kinderen 0 t/m 1 jaar betalen geen luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag.
Bij een definitieve boeking gelden er 100% annulerings- of wijzigingskosten voor het vliegticket.
VertrekAankomstVertrekdagen
AmsterdamTorontomaandag, dinsdag, donderdag, zaterdag
TorontoAmsterdammaandag, woensdag, vrijdag, zondag
De juiste naam
De (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Ruimbagage
Ruimbagage is inbegrepen in het ticket, 1 koffer à 23 kg.

Overbagage/ski's meenemen
Indien je eigen ski's wilt meenemen, dien je contact op te nemen met onze reserveringsafdeling. De kosten voor het meenemen van ski's en overbagage zijn op aanvraag.

Voordelige autohuur
Als je naar Canada vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. 
In samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven biedt Buro Scanbrit voordelige autohuurtarieven, vraag bij boeking naar de mogelijkheden.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

ETA (elektronische reisvergunning)
Sinds 2016 is het verplicht om een ETA aan te vragen voordat je op reis gaat. Wij raden zelfs aan deze aan te vragen, vóórdat je bij ons een reis naar Canada boekt. Deze vergunning is aan te vragen via https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship.html. De kosten bedragen ca. € 4,75. Om dit aan te vragen heb je een geldig paspoort, een creditcard en een e-mailadres nodig.  De ETA zal gekoppeld zijn aan je paspoortnummer en indien de aanvraag akkoord komt, krijg je bericht per e-mail. 

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Bij een definitieve boeking gelden er 100% annulerings- of wijzigingskosten voor het vliegticket.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit