Vakantie City Of London

Rondom London

Tijdens een vakantie in de regio City of London, rondom de hoofdstad, kan je heel veel zien en beleven. Als je bijvoorbeeld voor de Harry Potter-toer naar Engeland gaat, zou je in Watford kunnen verblijven. Dit is een voorstad van Londen. Het comfortabele hotel Mercure London ligt op korte afstand van de snelweg M1. Het is de ideale locatie om de tour ‘The Making of Harry Potter’ in de Warner Bros Studio’s te maken. Ook het Wimbledon Lawn Tennis Museum, Windsor Castle en LEGOLAND® Windsor zijn makkelijk te bereizen. En uiteraard de stad Londen zelf! Dit alles maakt een vakantie in de City of London heel aantrekkelijk.

The making of Harry Potter

Herleef de belevenissen van Harry Potter en neem een kijkje achter de schermen op de betoverende filmset met de originele kostuums en voorwerpen. Stap aan boord van de Hogwarts Express. Vlieg op een bezem met de magie van computer graphics. En als je toch in Londen bent: bezoek station King’s Cross. Hier ligt perron 93/4, waar de trein naar Zweinstein vertrekt. Tennisfanaten gaan natuurlijk naar de beroemdste tennisvelden ter wereld in Wimbledon. Ook hier kan je deelnemen aan een toer en het tennismuseum met interactieve displays bezoeken.

Grootste bewoonde kasteel ter wereld

Het Windsor Castle is een van de officiële residenties van de Britse koninklijke familie. Al in 1070 legde Willem de Veroveraar de grondvesten van het kasteel. Door de eeuwen heen is het complex aanzienlijk verbouwd en uitgebreid. Tegenwoordig is Windsor Castle het oudste en grootste bewoonde kasteel in de wereld. Het is het hele jaar open voor publiek, maar sommige delen kunnen gesloten zijn als de koningin thuis is. De St. George’s Chapel is het mausoleum waar een aantal koningen, waaronder Henry VIII, hun laatste rustplaats hebben gevonden. De wisseling van de wacht ’s ochtends om 11 uur is een echte publiekstrekker. Verras de kinderen met een vakantie in de City of London!

Onze vakanties City of London

Bestemmingen City of London

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit