Vlief vanuit Düsseldorf voordelig en rechtstreeks naar het hoge Noorden!

De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings is onderdeel van de eveneens Duitse Lufthansa Group. Vanaf Düsseldorf vlieg je in de wintermaanden iedere donderdag en zondag in een kleine 3 uur rechtstreeks naar Luleå.

prijzen per persoon
Klasse
EconomyPrijs op aanvraag
- Min. verblijf 3 nachten - Max. verblijf 12 maanden - Tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod - Combinatie klassen en bestemmingen is toegestaan
- Ruimbagage (1 stuk á 23 kg) - Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 60 p.p. - één stuk handbagage
- Evt. brandstoftoeslag
- Kinderen 0 t/m 1 jaar betalen 10%, maar hebben geen eigen stoel en betalen geen luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag. - Kinderen 2 t/m 11 jaar krijgen 20% korting (n.v.t. op luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag) - Babies/kinderen die gedurende de reis 2 of 12 jaar worden, betalen voor zowel de heen als terug het hogere tarief.

De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Overbagage/ski's meenemen
Indien je eigen ski's wilt meenemen, dien je contact op te nemen met onze reserveringsafdeling. De kosten voor het meenemen van ski's en overbagage zijn op aanvraag.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Bij een definitieve boeking gelden er 100% annulerings- of wijzigingskosten voor het vliegticket. Zie onze website, www.buroscanbrit.nl/juridisch. 

Voordelige autohuur
Als je naar Scandinavië vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit voordelige autohuurtarieven. Vraag bij het boeken van je reis naar de mogelijkheden.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit