Rechtstreeks vanuit Denemarken naar Noorwegen

Reis je naar het zuiden van Noorwegen maak dan gebruik van de comfortabele en snelle ferries van Color Line. In slechts 3 uur en 15 minuten brengt de Color Line SuperSpeed 1 je vanuit het Deense Hirtshals naar het Noorse Larvik. Aan boord zijn diverse shops en restaurants.

Tarieven
Prijzen op aanvraag
Standaard auto: 2 m hoog en 5 m lang.
Economy heeft 100% annuleringskosten na boeking. Met het flex tarief kan kosteloos gewijzigd worden tot 24 uur voor vertrek. Voor annuleringen gelden de standaard annuleringskosten.
Prijzen van Color Line zijn flexibel en afhankelijk van beschikbaarheid. Bij boeking krijg je de juiste prijs.
VertrekAankomstVertrekAankomst
HirtshalsLarvikLarvikHirtshals
12.45 uur16.30 uur08.00 uur11.45 uur
22.15 uur02.00 uur**17.30 uur21.15 uur
Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Aankomst de volgende dag.
Dagelijks.
Uiterlijk 1 uur voor vertrek. Inchecken kan vanaf 2,5 uur op de route Hirtshals-Larvik en vanaf 2 uur op de route Larvik-Hirtshals. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden bel het nummer van de betreffende haven, zoals vermeld in de reisbescheiden.

Geldigheid
- Deze tarieven zijn alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod.

Tariefsberekening
- De overtochten zijn geboekt op basis van het flex-tarief met standaard annuleringsvoorwaarden. We kunnen de mogelijkheid bieden om de overtocht te boeken met het economy-tarief. De kosten hiervan zijn lager, maar dit tarief heeft 100% annuleringskosten na boeking.

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 3 jaar reizen gratis.

Huisdieren
- Vervoer van huisdieren in de auto of in een kooi aan dek is toegestaan. Toeslag in de auto € 7 en in een kooi € 13 per huisdier per enkele reis.
- Gaat je huisdier mee op vakantie, volg dan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar voor het boeken van de reis bij de dierenarts en het verkeersbureau.
- In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

Benodigde boekingsgegevens
- Geef bij boeking de juiste voornamen en geboortedata zoals vermeld in je paspoort door. Geef ook het kenteken van de auto door.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit