Vervoer naar Letland

Vervoer Letland

Als je naar Letland wil kan je ervoor kiezen om met de eigen auto te reizen. Dit kan met de ferry van Tallink Silja Line vanuit Stockholm, Zweden naar de Letse hoofdstad Riga. Met Stena Line kan je ook naar Letland reizen via het Zweedse Nynäshamn naar Ventspils of vanuit het Duitse Travemünde naar Liepaja. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden voor de overtochten van Stena Line. Met DFDS kan je ook naar Klaipeda varen in Litouwen. Vanuit daar ben je al binnen een uur bij de grens van Letland. Je kan ook met het vliegtuig naar Letland met airBaltic en een auto huren. Daarna rijd je dan naar je bestemming in Letland.

Tallink Silja Line

Indien je tijdens je vakantie Zweden met Baltische Staten wil combineren, raden wij je een overtocht met Tallink Silja Line aan. Aan boord hoeft je jezelf niet te vervelen; de comfortabele schepen beschikken over veel faciliteiten.

Route-informatie en voorwaarden

DFDS

Met de overtocht van het Noord-Duitse Kiel vaar je in ca. 20 uur ontspannen naar Klaipeda in Litouwen. Geniet van het uitzicht tijdens de overtocht over de Baltische Zee. De schepen op deze route zijn van alle gemakken voorzien. Proef de lokale keuken aan boord, ga winkelen in één van de winkeltjes aan boord of ontspan in je comfortabele hut. Na aankomst in Klaipeda ben je ongeveer na 4 uur rijden in de Letse hoofdstad Riga.

Route-informatie en voorwaarden

airBaltic

Comfortabel vliegen naar de Letse hoofdstad Riga direct vanaf Amsterdam doe je met de nationale luchtvaartmaatschappij airBaltic. Op de luchthaven van Tallinn bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit