Vervoer naar Vakantie in Lapland

Vervoer Lapland

Als je naar Lapland wil, ga je natuurlijk met het vliegtuig. Vlieg in ca. 3 uur rechtstreeks naar Lapland met onze chartervluchten in samenwerking met Transavia. In de winter vlieg je naar Kittilä voor de bestemmingen Levi, Muonio en Ylläs. Vanuit Ivalo reis je naar Saariselkä, Inari en Nellim. Voor onze korte wintervakanties naar Ruka vlieg je naar Kuusamo. In de zomer vlieg je rechtstreeks naar Rovaniemi vanuit Rotterdam The Hague Airport.

Transavia

Buro Scanbrit vliegt in het winterseizoen met Transavia naar Fins Lapland. Je vliegt naar Kittilä (op zaterdag en zondag), Kuusamo (op vrijdag en maandag), naar Ivalo (via Kittilä op zondag) en Tromsø voor Kilpisjärvi (Noorwegen, op vrijdag en maandag). Als je een pakketreis hebt geboekt, wordt een transfer voor je geregeld om je op de uiteindelijke plaats van bestemming te brengen. In de zomer vliegt Transavia van half juni tot begin september rechtstreeks naar Rovaniemi vanaf Rotterdam.

Route-informatie en voorwaarden

Brussels Airlines

In de winter vliegen wij elke zondag met Brussels Airlines vanaf Brussel rechtstreeks naar Kittilä in Fins Lapland. Zo wordt het noorden van Finland wel heel makkelijk bereikbaar (ca. 3 uur vliegen) tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit