Rechtstreeks naar Dublin

Aer Lingus, de nationale Ierse luchtvaartmaatschappij vliegt dagelijks rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Dublin. De aantrekkelijke vertrektijden maken dat je optimaal van de vakantiedagen kan genieten.

Klasse01/01-31/12
Economyop aanvraag
Maximum verblijf 3 maanden · enkele reis is niet toegestaan · combinatie van verschillende bestemmingen/klasses is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt deze door twee.
Luchthavenbelasting · één stuk ruimbagage 20 kg · één stuk handbagage
Evt. brandstoftoeslag.
Kinderen 0 t/m 1 jaar betalen € 39 p.p. maar hebben geen eigen stoel.
vraag bij reservering naar de voorwaarden van de lijndienstvluchten.

De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Bagage
Je mag per persoon één bagage stuk meenemen van maximaal 20 kg en één stuk handbagage.

Luchthavenbelasting en brandstofheff­ing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheff­ing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Bij een definitieve boeking gelden er 100% annulerings- of wijzigingskosten voor het vliegticket. Zie onze website, www.buroscanbrit.nl/juridisch. 

Voordelige fly-drives
Als je naar Ierland vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit voordelige autohuurtarieven. Vraag bij het boeken van je reis naar de mogelijkheden.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit