Vervoer naar Vakantie in Engeland

Vervoer Engeland

Als je naar Engeland wil kan je ervoor kiezen om met je eigen auto te reizen. Dit kan met de ferries van Stena Line, DFDS Seaways of via de Eurotunnel. Je kan ook met het vliegtuig naar Engeland met KLM en een auto huren. 

Stena Line

De comfortabele schepen van Stena Line varen 2 keer per dag vanuit Hoek van Holland naar het Engelse Harwich. Harwich is niet alleen een uitstekend vertrekpunt voor Midden- en Zuidwest-Engeland, maar je kan ook op een ontspannen manier naar Wales, Devon en Cornwall reizen. Je kan kiezen uit een dag- of een nachtafvaart.

Route-informatie en voorwaarden

DFDS

Vanuit IJmuiden vaar je met DFDS Seaways 's nachts naar het Engelse Newcastle-upon-Tyne, vanwaar je ‘s ochtends kunt doorrijden naar je bestemming. Vanuit het Noord-Franse Duinkerke of Calais vaar je naar Dover in het zuidoosten van Engeland.

Route-informatie en voorwaarden

Eurotunnel

Met de auto oversteken naar Groot-Brittannië is ook mogelijk zonder gebruik te maken van de ferry. De Eurotunnel verbindt Calais in Frankrijk met Folkestone in Engeland. De reistijd bedraagt ruim een half uur en bij aankomst kan je je reis vervolgen naar je bestemming.

Route-informatie en voorwaarden

KLM

Vlieg met KLM op aantrekkelijke tijden rechtstreeks naar 6 bestemmingen in Engeland. Op alle luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit