Vervoer naar Canada

Vervoer Canada

In de zomer vlieg je met KLM, Air Canada of Air Transat vanuit Amsterdam naar 9 verschillende bestemmingen. De vliegtijd naar Canada is afhankelijk van de bestemming. Deze varieert tussen de 8 uur (naar Oost-Canada, bijvoorbeeld Montréal) en 10,5 uur (West-Canada, bijvoorbeeld Vancouver).

Als je op wintervakantie naar Canada gaat vlieg je vanaf Amsterdam met KLM. Vanuit Edmonton, Calgary en Vancouver ben je snel in een van de 3 wintersportplaatsen. Qua tijd zal het niet eens zoveel schelen als een urenlange autorit naar de Alpen.

KLM

KLM biedt een uitgebreide dienstregeling vanaf Amsterdam en vliegt het hele jaar door non-stop op meerdere bestemmingen in Canada. Op de meeste dagen kan je rechtstreeks vanuit Amsterdam vliegen naar Calgary, Edmonton en Vancouver in West-Canada en naar Montreál en Toronto in Oost-Canada. Op sommige dagen maak je een tussenstop.In de winter zijn met name de vluchten naar Calgary en Vancouver populair. Binnen 9 uur sta je op Calgary of Vancouver Airport, op slechts 1,5 uur van de wintersportplaatsjes Banff en Whistler. Ook Jasper is een leuke bestemming in de winter. In Jasper National Park ligt de adembenemende kloof van Maligne Canyon waar je met een gids over de bevroren bodem van de kloof kan wandelen. Binnen bijna 4 uur ben je in Jasper nadat je geland bent op de luchthaven van Edmonton.

Route-informatie en voorwaarden

Air Transat

Met Air Transat vlieg je vanuit Amsterdam 1x per week rechtstreeks naar Calgary of Vancouver in West-Canada. Op andere dagen maak je een tussenstop in Vancouver of Toronto naar Calgary en in Toronto of Calgary naar Vancouver. Voor de bestemmingen in Oost-Canada vlieg je meerdere malen per week rechtstreeks naar Toronto en maak je een tussenstop in Toronto voor Montréal.

Route-informatie en voorwaarden

Air Canada

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Naar de bestemming Toronto vlieg je dagelijks rechtstreeks vanuit Amsterdam. Naar de bestemmingen Calgary, Montréal of Vancouver wordt er 1 tussenstop gemaakt in Duitsland, Zwitserland, Amerika of Canada. Voor Victoria maak je 2 tussenstops en voor de overige bestemmingen maak je 1 of 2 tussenstops in Duitsland, Zwitserland, Amerika of Canada.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit