Wintervakantie Voss

Skiën in Voss

Voss is een van de meest bijzondere skibestemmingen in Europa. Nergens vind je zulke fenomenale uitzichten over het fjordengebied en de omliggende bergen als in en rond Voss. Daarbij zijn de sneeuwcondities al jarenlang van uitstekende kwaliteit, met o.a. veel poedersneeuw. Er zijn 2 skigebieden: Voss Resort en Myrkdalen Mountain Resort. Het mooie aan een skivakantie in Voss is dat je het uitstekend kan combineren met een bezoek aan Bergen of een excursie in het besneeuwde fjordengebied.

Voss Resort en Voss Fjellandsby

Voss wordt ook wel de Adventure Capital van Europa genoemd en in de winter zal je dat ervaren door afwisselende en uitdagende pistes voor alle niveaus. Er zijn volop off-piste mogelijkheden en ook aan stuntende snowboarders is gedacht, middels half pipes en rails. Ter afwisseling kan je gebruik maken van 2 verschillende skigebieden. Het grootste gebied ligt rond het stadje Voss: Voss Resort. Het andere gebied, Myrkdalen Mountain Resort, heeft de hoogst gemeten sneeuwval in Noorwegen de afgelopen jaren. Het is kleinschalig ingericht, wat het zeer geschikt maakt voor families met kinderen.

Sognefjord in de winter

Je kan je wintersportvakantie uitstekend onderbreken voor een bezoek aan de Sognefjord. Ga bijvoorbeeld naar Flåm en aanschouw de Nærøyfjord in een winters decor. Als je een eigen (huur)auto hebt is het ook mogelijk een dagtocht langs de Hardangerfjord te maken, een mooie tocht langs de fjord over smalle wegen. Het moge duidelijk zijn dat een wintersportvakantie in het fjordengebied niet alleen om skiën draait, maar ook om de indrukwekkende natuur.

Populaire Wintervakanties Voss

Vroegboekkorting
Met de kinderen
Met z'n tweeën
8.1
Wintersport

Voss Resort

6-, 8- of 10-daagse wintervakantie met verblijf in appartement

Sognefjord, Voss

Ruime en comfortabele appartementen dichtbij de piste

€ 75 korting en 1 gratis liftpas per boeking

Met z'n tweeën
Rustig reistempo
8.0
Winter Adventure

Ontdekkingsreis door Noorwegen

7-daagse treinrondreis met verblijf in hotels

Omgeving Oslo, Oslo

Ontspannen reizen door het winterse landschap

Inclusief excursie(s)

Voordelige vakanties Voss

Vroegboekkorting

Hoge kortingen voor vroege boekers

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit