Rondreizen door Duitsland

Rondreizen door veelzijdig Duitsland

Maak kennis met de prachtige natuur en cultuur van Duitsland tijdens een rondreis langs het Zwarte Woud, Sauerland en nog vele andere Duitse regio’s. Tijdens onze rondreizen door Duitsland zie je de highlights van de populairste bestemmingen en bezoek je mooiste historische steden. Duitsland is een perfect land om met de auto te verkennen. De wegen nemen je mee door de natuur vol bossen, heuvels en bergen en brengen je naar de leukste Duitse steden en dorpen. Laat je ook verrassen door de kleine bergweggetjes en de Romantische Strasse, een van de mooiste autoroutes van Duitsland en misschien wel Europa! Buro Scanbrit heeft een groot aantal rondreizen door Duitsland voor je uitgestippeld met variërende (dag)afstanden.

Afwisselende natuur en steden

Iedereen die naar Duitsland op vakantie gaat, wordt overdonderd door de natuur. Het landschap is zeer afwisselend, van de zandstranden en kliffen aan de noordkust tot aan de immense bossen en bergen van het Zwarte Woud in het zuiden. Duitsland heeft zelfs ook nog eens 16 nationale parken om te ontdekken, waarvan Jasmund Nationalpark de kleinste is (30 km2) en Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer Nationalpark de grootste (4.415 km2). Maar laat je ook verbazen door de kleurige vakwerkhuizen en pittoreske stadjes. Onze rondreizen komen langs de meeste mooie plekjes van Duitsland.

Je rondreis op maat

Soms wil je je rondreis nèt iets anders. Daarom kan je een rondreis aanpassen aan jouw wensen. Onze reisspecialisten helpen je graag om de duur van een reis voor je te veranderen. Ook kunnen we andere overnachtingsadressen voor je zoeken, of juist een iets grotere of luxere kamer voor je boeken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan proberen dit voor je te regelen.

Maak je vakantie naar Duitsland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Duitsland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit