Overtocht vanuit Duitsland naar Litouwen

Met de overtocht van Kiel naar Klaipeda vaar je in ca. 20 uur ontspannen naar de bestemming. Geniet van het uitzicht tijdens de overtocht over de Baltische Zee. Je vaart door de Kieler Fjord en langs de eilanden Fehrmarn en Rügen. De schepen op deze route zijn van alle gemakken voorzien. Proef van de lokale keuken aan boord of ga winkelen in één van de winkeltjes aan boord. Er zijn twee bars aanwezig op de schepen. Waarvan één met live sportuitzendingen. Je kinderen hoeven zich zeker niet aan boord te vervelen. Er is een kinderspeelplaats waar ze onderweg filmpjes kunnen kijken en kleuren. 's Avonds overnacht je in je comfortabele hut aan boord. 

 
 

VertrekAankomst
KielKlaipeda
21.00 uur18.00 uur*
KlaipedaKiel
22.00 uur17.00 uur*
Aankomst de volgende dag. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Dagelijks.
Uiterlijk 90 minuten voor vertrek. Voor actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden kan je het nummer van de betreffende haven bellen, zoals vermeld in de reisbescheiden.
2021prijzen per persoon per enkele reis
Volw.Kind 4 t/m 11 jaar
Ontbijtbuffet8,904,45
Lunchbuffet157,50
Dinerbuffet157,50

Tariefsbepaling
Wanneer de heen- en terugreis in verschillende tariefperiodes plaats vinden dien je de tarieven van de betreffende periodes bij elkaar op te tellen.

Max. hoogte en lengte
De autotarieven zijn geldig voor auto’s tot max. 1.85 m hoogte en 4,50 m lang en max. 2.35 m hoog en 6.00 m lang.

Benodigde boekingsgegevens
Bij reservering dien je de voornamen en achternaam van alle reizigers door te geven alsmede de geboortedatum en nationaliteit. Indien je met eigen auto reist, vragen wij je de informatie over het merk, type, kenteken, exacte hoogte en lengte van de auto bij de hand te hebben.

Kinderkorting
Geen kinderkorting.

Maaltijden
Bij de afvaarten heb je de mogelijkheid om ontbijt, lunch of diner bij te boeken. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Opgeven bij reservering.

Hutaccommodatie
Reservering van hutaccommodatie is verplicht tijdens de nachtafvaarten.

Huisdieren
Het is mogelijk je huisdier mee te nemen aan boord. De kosten hiervoor zijn op aanvraag. De dieren worden alleen toegestaan in de hut en niet in de openbare ruimtes of op het autodek. Er zijn geen kennels aan boord. Er is ook een kleine uitlaatplaats. Het meenemen van een huisdier dien je bij reservering op te geven.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit