Vanuit Amsterdam naar Riga

Comfortabel vliegen naar de Baltische hoofdsteden direct vanaf Amsterdam.

airBaltic is de nationale Letse luchtvaartmaatschappij, die vluchten aanbied naar de hoofdsteden Riga, Vilnius en Tallinn. Het handige vluchtschema is ideaal voor vakantiegangers.

Prijs op aanvraag
Min. verblijf 1 zaterdag- of zondagnacht · Max. verblijf 3 maanden · enkele reis is niet toegestaan · tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod · combinatie klassen en bestemmingen is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt ze door twee..
Luchthavenbelasting € 127 · brandstofheffing en ticketfee · één stuk handbagage · één stuk ruimbagage 20 kg.
Evt. brandstoftoeslag.
0 t/m 2 jaar betalen 10% van de ticketprijs, maar hebben geen eigen stoel. en kinderen 2 t/m 11 jaar betalen 75% van de ticketprijs.
De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Bagage
Je mag één bagage stuk meenemen van maximaal 20 kg en één stuk handbagage. 

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheff­ing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Bij een definitieve boeking gelden er 100% annulerings- of wijzigingskosten voor het vliegticket. Zie onze website, www.buroscanbrit.nl/juridisch

Voordelige fly-drives
Als je naar Riga vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit je voordelige autohuurtarieven. Vraag bij het boeken van je reis naar de mogelijkheden.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit