Vanuit Amsterdam naar Riga

Comfortabel vliegen naar de Baltische hoofdsteden direct vanaf Amsterdam.

airBaltic, is de nationale Letse luchtvaartmaatschappij, die vluchten aanbied naar de hoofdsteden Riga, Vilnius en Tallinn. Het handige vluchtschema is ideaal voor vakantiegangers. airBaltic was de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die he het gloednieuwe Bombardier CS300-vliegtuig introduceerde, Vanaf nu bestaat de vloot uit in totaal 30 vliegtuigen.  

Tarieven en informatie

2021prijzen per persoon per retour
Klasse01/04-30/11
L273
K286
P313
U345
Z412
W489
A550
Min. verblijf 1 zaterdag- of zondagnacht · Max. verblijf 3 maanden · enkele reis is niet toegestaan · tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod · combinatie klassen en bestemmingen is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt ze door twee..
Luchthavenbelasting € 127 · brandstofheffing en ticketfee · één stuk handbagage · één stuk ruimbagage 20 kg.
Evt. brandstoftoeslag.
0 t/m 2 jaar betalen 10% van de ticketprijs, maar hebben geen eigen stoel. en kinderen 2 t/m 11 jaar betalen 75% van de ticketprijs.
De juiste naam
De naam in het paspoort dient overeen te komen met je vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Bagage
Je mag één bagage stuk meenemen van maximaal 20 kg en één stuk handbagage. 

Vluchten
Aan boord bij airBaltic zit je ruim en comfortabel. Je kan tegen betaling gebruik maken van de on-board service, het cabinepersoneel is je graag van dienst.

Voordelige fly-drives
Als je naar Riga vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit je voordelige autohuurtarieven.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheff­ing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit