Rechtstreeks en comfortabel naar IJsland

Icelandair, de nationale luchtvaartmaatschappij, vliegt op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar Keflavík, de internationale luchthaven bij Reykjavík. De moderne Boeings van Icelandair brengen je in ca. 3 uur naar IJsland.


Tarieven en informatie

2019/2020prijzen per persoon retour
Klasse01/04/2019-31/03/2020
H343
V398
T463
Q531
K605
B688
M775
E886
R1158
Y1489
Min. verblijf 1 zaterdagnacht of 3 nachten · max. verblijf 1 jaar · tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod · combinatie klassen is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt ze door twee.
Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 126 p.p. · bagage.
Evt. brandstoftoeslag.
0 t/m 1 jaar betalen 10% maar hebben geen eigen stoel. Kinderen 2 t/m 10 jaar betalen 80% (n.v.t. op luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag). Kinderen 0 t/m 1 jaar betalen geen luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag.

Checken vluchtgegevens
Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen. Het is raadzaam deze te checken voordat je op reis gaat. Kijk op teletekst of internet.

De juiste naam
De (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met je vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Bagage
Er is 23 kilo ruimbagage en 1 stuk handbagage inclusief.

Voordelige autohuur
Als je naar IJsland vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. 
In samenwerking met Avis biedt Buro Scanbrit je voordelige autohuurtarieven, zie bestemmingsinfo autohuur.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


On board service
Icelandair voert een ´Cashless Cabin´ op al hun vluchten. Dit betekent dat er niet met cash geld kan worden betaald. Er wordt naast betalingen met creditcard en Saga punten, ook betalingen met een debit card (MAESTRO) geaccepteerd. Maaltijden kunnen tevens van tevoren worden besteld, via de website van Icelandair. Tijdens de vlucht ontvang je gratis frisdrank (1 per persoon). Maaltijden en alcoholische dranken zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Voor lijndiensten waarbij losse vluchten gecombineerd worden met een landarrangement worden na het printen van het vliegticket 100% annulerings- of wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de vlucht annuleert voordat het vliegticket geprint is, brengen wij € 30 annuleringskosten per ticket in rekening.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit