Vlucht vanaf Amsterdam naar Ivalo

Buro Scanbrit vliegt dit winterseizoen met Transavia naar Ivalo in Fins Lapland met een moderne Boeing 737-800. 

In de winter vliegen wij elke zaterdag vanaf Amsterdam naar Ivalo. Je vliegt comfortabel naar het ‘hoge noorden’ voor een heel bijzondere wintervakantie. Zo wordt het noorden van Finland wel heel makkelijk bereikbaar (ca. 3 uur vliegen) tegen een zeer aantrekkelijke prijs! De heenreis naar Ivalo maakt een tussenstop op Kittilä, de terugvlucht is een rechtstreekse vlucht.

- Tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod
- Luchthavenbelasting - Eén stuk ruimbagage 20kg - Eén stuk handbagage 10kg
- Evt. brandstoftoeslag en vliegbelasting

De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met jouw vliegticket. Indien blijkt dat de documenten niet overeenkomen, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten. Wij adviseren je daarom bij ontvangst van de factuur en de reisbescheiden de namen goed te controleren.

Bagage
In al onze pakketreizen incl. chartervlucht is 1 stuk ruimbagage à 20 kg per persoon inbegrepen.

Wintersportuitrusting
Tegen een toeslag van € 30 per enkele reis kan je jouw wintersportuitrusting (ski’s/schoenen/stokken- en/of snowboards) meenemen, dit dien je na ontvangst van de reisbescheiden te reserveren bij TUIfly via bijgeleverde link. De kosten betaal je op de luchthaven. 

Tussenlanding
Op de heenreis vlieg je via Kittilä.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit