Van Duitsland naar Finland

Finnlines verzorgt in de zomermaanden de rechtstreekse verbinding van Duitsland naar Finland. Vanaf Travemünde (Utrecht ca. 550 km) vaar je in ca. 28 uur naar Helsinki. Aan boord van de schepen vindt je vele faciliteiten, waaronder een buffetrestaurant, à-la-carte restaurant, diverse bars en leuke winkels. Bij mooi weer is er niets beters dan op het dek te genieten van het uitzicht. Na een ontspannen nacht is er aan boord nog voldoende te ontdekken!

01/04-31/10
vertrekaankomstvertrekaankomstafvaartdagen
TravemündeHelsinkiHelsinkiTravemünde
02.00 uur*10.00 uur15.00 uur**21.00 uurzo t/m vr
02.30 uur*10.00 uur15.00 uur*21.00 uur
Inscheping tussen 20.30-00.00 uur de avond voor vertrek (je verblijft dan 2 nachten aan boord). Alle tijden zijn lokale tijden (onder voorbehoud van wijzigingen).
Je verblijft 1 nacht aan boord.
Dagelijks.
Uiterlijk 2 uur voor vertrek.
Maaltijdpakket op de route Travemünde - Helsinki bestaat uit 1 x ontbijt, 1 x brunch en 1 x diner superior, op de route Helsinki - Travemünde bestaat deze uit 1 x brunch, 1 x diner en 1 x diner superior. Bij het standaard diner zijn thee, koffie en sapjes inbegrepen, bij diner superior zijn er ook softdrinks en wijn en bier inbegrepen. Kinderen 0 t/m 5 jaar zijn gratis onder begeleiding van ouders.
Geldigheid en tariefsbepaling
- Wij werken met flextarieven, dit betekend dat je op moment van boeken aan de hand van de beschikbaarheid het meest voordeligste tarief ontvangt aan de hand van jouw wensen. Deze tarieven zijn alleen geldig indien gelijktijdig bij Buro Scanbrit een arrangement wordt geboekt.

Benodigde boekingsgegevens
- Bij reservering dien je de voornamen en achternaam van alle reizigers door te geven alsmede de geboortedatum en nationaliteit. Indien je met eigen auto reist, vragen wij je de informatie over het merk, type, kenteken, exacte hoogte en lengte van de auto bij de hand te hebben.

Kinderkorting
- Kinderen 0 t/m 5 jaar gratis, (geen eigen bed).

Hutaccommodatie
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht.

Huisdieren
- Het meenemen van huisdieren is toegestaan in de volgende hutten AB3, AB4, A2, A4S en LUX)
- Max. 2 honden per hut. Prijs € 80 per hond per enkele reis.
- Indien je je huisdier willen meenemen op vakantie dan dient deze te voldoen aan de richtlijnen van het land. Informeer hiernaar vooraf bij de dierenarts, en/of resp. verkeersbureaus.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit