Met KLM en Atlantic Airways naar Faeröer

Een samenwerking tussen KLM en Atlantic Airways heeft Faeröer tot een toegankelijkere bestemming gemaakt. De korte overstap zorgt ervoor dat de reistijd zo kort mogelijk wordt gehouden. En bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming. Dat is een ontspannen start van de vakantie.

Tarieven en informatie

Klasse01/01-31/12
Economyop aanvraag
- Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 95 p.p. - Ruimbagage 23 kg.
KLM en Atlantic Airways hanteren flexibele prijzen. Prijzen worden bij boeking opgevraagd en doorgenomen.
De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Ruimbagage KLM
Ruimbagage is niet inbegrepen in het ticket, hiervoor dient apart betaald te worden. De kosten zijn als volgt: op de luchthaven betaal je € 40 voor 1 koffer à 23 kg en online (vooraf) € 20 voor 1 koffer à 23 kg. Kosten zijn per enkele reis. Met het Flying Blue programma van KLM ontvang je tot € 10 korting op deze kosten. Het Flying Blue nummer dient vóór of bij online check-in bij KLM bekend te zijn. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: www.klm.nl.

Ruimbagage Atlantic Airways
Ruimbagage is inbegrepen in het ticket. Je mag 1 stuk bagage van max. 23 kg meenemen.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit