Liverpool - Belfast, Stena Line

Van Engeland naar Ierland

Stena Line biedt in totaal vier routes over de Ierse Zee en hierdoor maximale flexibiliteit bij het bepalen van de reis naar Ierland. Vanuit Fishguard in Zuid-Wales vaar je naar Rosslare, in het zuidoosten van Ierland. Een andere mogelijkheid is de route vanuit Holyhead welke je naar Dublin Port, in het centrum van Dublin brengt. Wie naar Noord-Ierland wil reizen kan gebruik maken van de route vanuit Liverpool naar Belfast of vanuit Cairnryan in Schotland naar Belfast. 

Tarieven en informatie

2020
vertrekaankomstvertrekaankomst
LiverpoolBelfastBelfastLiverpool
10.30 uur**18.30 uur10.30 uur**18.30 uur
22.30 uur***06.30 uur*22.30 uur***06.30 uur*
Aankomst de volgende dag. Alle tijden zijn lokale tijden en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Vertrek dinsdag t/m zondag.
Dagelijks vertrek. Op zondag en maandag vertrek om 22.00 uur.
Uiterlijk 30 min. voor vertrek. Inchecken kan vanaf 45 minuten van tevoren.

Personenauto / MPV / minibus
-Deze tarieven zijn uitsluitend geldig voor voertuigen ingericht voor personenvervoer of toeristisch gebruik met een lengte tot 6 m. Onder personenauto wordt verstaan een personenauto met een hoogte van max. 2 m. Onder MPV wordt verstaan een MPV of een personenauto met een hoogte van min. 2 en max. 3 m. Onder minibus wordt verstaan een personenauto of minibus met een hoogte van min. 3 en max. 4 m. De hoogte is incl. accessoires, zoals een dakkoffer of imperial.
- Deze tarieven gelden uitsluitend indien het voertuig persoonlijke goederen bevat. Voor transportbussen met commerciële lading en ingericht voor commerciële doeleinden en voor campers zijn deze tarieven niet van toepassing.

Hutaccommodatie
- Reservering van hutaccommodatie is verplicht op nachtafvaarten. Het gebruik van een 4-persoonshut met 5 personen is alleen toegestaan bij max. 4 volwassenen en 1 kind onder 4 jaar en dient er voor de 5e persoon zelf een (lucht)bedje meegenomen worden. Er wordt dan voor de 5e persoon niets in rekening gebracht. De (loop)ruimte in de hut wordy hierdoor zeer beperkt.
- Alle hutten zijn voorzien van douche/toilet en  airconditioning.

Huisdieren
- Op de routes Holyhead-Dublin, Fishguard-Rosslare en Liverpool-Belfast zijn huisdieren niet toegestaan op de passagiersdekken en moet je huisdier in de auto blijven. Je kan je huisdier niet bezoeken tijdens de overtocht. Tevens zijn er op deze routes kennels beschikbaar. Huisdieren van voetpassagiers worden gedurende de overtocht in een kennel geplaatst op het autodek.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit