Amsterdam - London City, FlyBe

Rechtstreeks naar Londen met Flybe

Een grote, onafhankelijke, regionale luchtvaartmaatschappij in Europa is Flybe, een low budget luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Exeter International Airport in Engeland. Eén van de bestemmingen in Groot-Brittannië is Londen City Airport, nabij de hoofdstad Londen, dus ideaal om te combineren met een stedentrip. Je kan de vlucht combineren met onze voordelige autohuurtarieven van Hertz of neem de trein richting het centrum.

Tarieven en informatie

Prijzen per persoon per retour
Klasse01/04-31/10/2020
A218
X294
E468
- Min. verblijf 1 nacht - Max. verblijf 6 maanden - Combinatie klassen en bestemmingen is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt ze door twee - Enkele reis toegestaan
- Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 97 p.p. - Ruimbagage
- Evt. brandstoftoeslag
0 t/m 1 jaar betalen 12% maar hebben geen eigen stoel (n.v.t. op luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag)

Checken vluchtgegevens
Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen. Het is raadzaam deze te checken voordat je op reis gaat.

De juiste naam
De (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Voordelige autohuur
Als je naar Engeland vliegt, zal je veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken. In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit voordelige autohuurtarieven, zie bestemmingsinfo autohuur.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden
Voor lijndiensten waarbij losse vluchten gecombineerd worden met een landarrangement worden na het printen van het vliegticket 100% annulerings- of wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de vlucht annuleert voordat het vliegticket geprint is, brengen wij € 30 annuleringskosten per ticket in rekening. Voor het landarrangement en fly-drive gelden de ANVR-voorwaarden.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit