Vlieg nu vanaf Brussel comfortabel met Brussels Airlines dagelijks naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, of vlieg naar Manchester, Bristol of Birmingham.

Tarieven en informatie

prijzen per persoon
Klasse01/04-31/10/2001/04-31/10/21
L255255
T308308
S367367
W424424
V476476
Min. verblijf 2 nachten · max. verblijf 12 maanden · tarieven alleen geldig in combinatie met een arrangement uit ons aanbod · combinatie klasses en bestemmingen is toegestaan, je telt beide retourtarieven op en deelt ze door twee.
Luchthavenbelasting en brandstofheffing € 99 p.p. · ruimbagage.
Evt. brandstoftoeslag.
0 t/m 1 jaar betalen 10% maar hebben geen eigen stoel. Kinderen 0 t/m 1 jaar betalen geen luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag. Kinderen 2 t/m 11 jaar betalen 80% en luchthavenbelasting en brandstofheffing/toeslag.
Vraag bij boeking naar de voorwaarden.

De juiste naam
De eerste (voor)naam in het paspoort dient overeen te komen met het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Buro Scanbrit is niet aansprakelijk voor hieruit voortvloeiende kosten.

Overbagage
Indien je van te voren weet dat je overbagage hebt, dien je contact op te nemen met onze reserveringsafdeling. De kosten voor overbagage zijn op aanvraag.

Voordelige autohuur
Als je naar Groot-Brittannië vliegt, zal veelal ter plaatse over een huurauto willen beschikken.
In samenwerking met Hertz biedt Buro Scanbrit voordelige autohuurtarieven. Voor meer informatie dien je contact op te nemen met de reserveringsafdeling.

Luchthavenbelasting en brandstofheffing
Alle prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffing. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit