Promenade Hotel

West-Letland Liepaja

Hotel met 58 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 51
p.p.p.n.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

  • Gelegen in het historisch centrum van Liepaja
  • Dwaal langs de bunkers en bezoek Karosta
  • Blauwe vlag zandstranden en prachtige kustlijnen

Gevestigd in een historisch pakhuis op slechts een paar meter afstand van de waterkant en op een steenworp afstand van de Baltische Zee. Ontdek de stad die met haar eeuwenlange rijke geschiedenis zoveel te bieden heeft. Na bijna negenhonderd jaar lang te zijn gevormd door de harde wind van Koerland en het witte zand van de stranden, heeft de stad nog steeds de unieke charme van het oude dorp Liva behouden. Hieraan dankt Liepaja ook zijn bijnaam 'the city where the wind is born'.

Hotel met 58 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 51
p.p.p.n.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Faciliteiten

Bar

Bibliotheek

Café

Live muziek

Parkeergelegenheid

Receptie

Restaurant

Sauna

Faciliteiten tegen betaling

Spa (center)

Kamers

58; de Superiorkamer is comfortabel ingericht met authentieke details, met tv, gratis wifi. Badkamer met bad en/of douche en toilet. Prestige is ruimer ingericht met houten balken en oude details.

Letland

Tijdens je vakantie in Letland ontdek je dat deze Baltische Staat een mooie mix is van de twee buurlanden Estland en Litouwen. Net zoals in Estland, speelt folklore een belangrijke rol in Letland. Zingen is een manier om de onafhankelijkheid en de Letse cultuur te vieren. Het songfestival dat elke 5 jaar plaatsvindt, kan nog steeds rekenen op duizenden zangers en bezoekers. Riga, de hoofdstad van Letland, is een verhaal apart. Je kan hier dagen doorbrengen met het staren naar de rijk gedecoreerde art nouveau-panden. Dan blijft er nog steeds heel veel te zien en te beleven. De stad barst uit zijn voegen van alle historie die hier vertegenwoordigd is. Misschien later nog eens terugkomen voor een city trip? Je vakantie in Letland voert namelijk nog langs veel meer hoogtepunten.

Letland

West-Letland

De belangrijkste attractie van een vakantie in West-Letland is de immens lange kustlijn met de witte zandstranden. Als je van de hoofdstad Riga komt, kom je na een half uur rijden uit bij het strand in Jurmala. In de zomer vind je hier de bewoners van Riga die hier met vrienden en familie afspreken om van de zon te genieten. Aan de kust bij Jurmala staan houten vakantievilla’s die wel honderd jaar oud zijn. Ze stammen nog uit de tijd dat de tsaristische adel hier de zomers doorbracht. Rijd je door, dan kom je in het uiterste noordwesten uit bij Kaap Kolka en het nationale park Slitere. Maak een wandeling door duinen, moerassen en over het langgerekte witte zandstrand. Op zo’n 2,5 uur rijden ten zuiden van Kaap Kolka ligt Liepaja. Dit is een vrijgevochten badplaats met een wel heel bijzondere attractie: de militaire gevangenis van Karosta. Breng een bezoek aan deze bizarre plek tijdens je vakantie in West-Letland.

West-Letland

Aankomstdatum

Prijsindicatie per accommodatie

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

€ 977

8

€ 977

9

€ 977

10

€ 958

11

€ 939

12

€ 920

13

€ 900

14

€ 881

15

€ 862

16

€ 843

17

€ 843

18

€ 843

19

€ 843

20

€ 843

21

€ 843

22

€ 843

23

€ 843

24

€ 843

25

€ 843

26

€ 843

27

€ 843

28

€ 843

29

€ 843

30

€ 843

Promenade Hotel

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit