Promenade Hotel

West-Letland Liepaja

Reiscode LVHPROM
Hotel met 58 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 52
p.p.p.n.

Eerste keus

Deze vakantie is te boeken vanaf 30-11-2021. Stel mij als eerste op de hoogte zodra de prijzen bekend zijn en de vakantie geboekt kan worden.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

  • Gelegen in het historisch centrum van Liepaja
  • Dwaal langs de bunkers en bezoek Karosta
  • Blauwe vlag zandstranden en prachtige kustlijnen

Gevestigd in een historisch pakhuis op slechts een paar meter afstand van de Baltische Zee. Ontdek de stad die met haar eeuwenlange rijke geschiedenis zoveel te bieden heeft. Na bijna negenhonderd jaar lang te zijn gevormd door de harde wind van Koerland en het witte zand van de stranden, heeft de stad nog steeds de unieke charme van het oude dorp Liva behouden. Hieraan dankt Liepaja ook zijn bijnaam 'the city where the wind is born'.

Reiscode LVHPROM
Hotel met 58 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 52
p.p.p.n.

Eerste keus

Deze vakantie is te boeken vanaf 30-11-2021. Stel mij als eerste op de hoogte zodra de prijzen bekend zijn en de vakantie geboekt kan worden.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Faciliteiten

Bar

Bibliotheek

Café

Live muziek

Parkeergelegenheid

Receptie

Restaurant

Sauna

Faciliteiten tegen betaling

Spa (center)

Kamers

58; de Superiorkamer is comfortabel ingericht met authentieke details, met tv, gratis wifi. Badkamer met bad en/of douche en toilet. Prestige is ruimer ingericht met houten balken en oude details.

Letland

Tijdens je vakantie in de Baltische landen ontdek je dat Letland een mooie mix is van de twee buurlanden Estland en Litouwen. Net zoals in Estland, speelt folklore een belangrijke rol in Letland. Zingen is een manier om de onafhankelijkheid en de Letse cultuur te vieren. Het songfestival dat elke 5 jaar plaatsvindt, kan nog steeds rekenen op duizenden zangers en bezoekers. Riga, de hoofdstad van Letland, is een verhaal apart. Je kunt hier dagen doorbrengen met het staren naar de rijk gedecoreerde art nouveau-panden. Dan blijft er nog steeds heel veel te zien en te beleven. De stad barst uit zijn voegen van alle historie die hier vertegenwoordigd is. Misschien later nog eens terugkomen voor een city trip? Je reis door Letland voert namelijk nog langs veel meer hoogtepunten.

Natuur en vrijheid

Aangezien ongeveer 640.000 van de 2 miljoen Letten in Riga wonen, snap je hoe rustig het op het platteland is. Op een half uur rijden van Riga ben je in de natuur of aan het strand. Met het vertrek van de Russen hebben de Letten het milieubeheer rigoureus aangepakt. De rivieren zijn weer schoon en je kunt met een gerust hart zwemmen in de Baltische Zee en de Golf van Riga.

Estland telt een aantal nationale parken, waarvan het Gauja het oudste is en sprookjesachtig mooi. Loop door de bossen, neem de kabelbaan, bezoek de Gutmansgrot met inscripties uit de zeventiende eeuw en verbaas je over de kastelen. Of ga naar Kaap Kolka, een magische plek waar de Oostzee en de Golf van Riga elkaar ontmoeten. Relax in Liepaja aan de kust samen met de vrije geesten die hier wonen. Niet alles in Letland is opgeknapt, en dat rauwe randje maakt het land juist zo aantrekkelijk.

Letland

West-Letland

West-Letland heeft een immens lange kustlijn met prachtige witte zandstranden. Je kunt daarom dan ook Riga prima combineren met een bezoek aan het strand. Bewonder de honderd jaar oude vakantievilla’s uit de tijd van de tsaristische adel in Jurmala of bezoek het nationale park Slitere. En voor een bijzonder attractie moet je naar Kaap Kolka in Liepaja gaan. Hier kan je de militaire gevangenis van Karosta bezoeken.

West-Letland

Overige info

- Honden zijn toegestaan bij deze accommodatie, ca. € 14 per nacht ter plaatse te voldoen

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit