Kuldigas Metropole Hotel

West-Letland Kuldiga

Reiscode LVHMETR
Hotel met 14 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 1318
bij 1 nacht

  • Kleinschalig hotel in het historische centrum
  • Ruime authentieke kamers
  • Op loopafstand van de rivier en de gezellige cafés

Dit kleinschalige hotel ligt in het hart van de oude stad Kuldiga. Gebouwd in 1910 en gerenoveerd met behoud van de oude façade. De unieke kamers hebben uitzicht op de historische stad of op de rivier de Aleksupite welke door het stadje stroomt. Ook kan je hier de breedste waterval van Europa bewonderen en struinen langs de rivier en neer ploffen bij één van de vele terrasjes.

Reiscode LVHMETR
Hotel met 14 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 1318
bij 1 nacht

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Receptie

Restaurant

Terras

Kamers

14; ruim ingericht met twee verdiepingen, een kleine zithoek beneden en 2-tweepersoonsbed boven, tv, gratis wifi. Badkamer met douche en toilet.

Letland

Tijdens je vakantie in de Baltische landen ontdek je dat Letland een mooie mix is van de twee buurlanden Estland en Litouwen. Net zoals in Estland, speelt folklore een belangrijke rol in Letland. Zingen is een manier om de onafhankelijkheid en de Letse cultuur te vieren. Het songfestival dat elke 5 jaar plaatsvindt, kan nog steeds rekenen op duizenden zangers en bezoekers. Riga, de hoofdstad van Letland, is een verhaal apart. Je kunt hier dagen doorbrengen met het staren naar de rijk gedecoreerde art nouveau-panden. Dan blijft er nog steeds heel veel te zien en te beleven. De stad barst uit zijn voegen van alle historie die hier vertegenwoordigd is. Misschien later nog eens terugkomen voor een city trip? Je reis door Letland voert namelijk nog langs veel meer hoogtepunten.

Natuur en vrijheid

Aangezien ongeveer 640.000 van de 2 miljoen Letten in Riga wonen, snap je hoe rustig het op het platteland is. Op een half uur rijden van Riga ben je in de natuur of aan het strand. Met het vertrek van de Russen hebben de Letten het milieubeheer rigoureus aangepakt. De rivieren zijn weer schoon en je kunt met een gerust hart zwemmen in de Baltische Zee en de Golf van Riga.

Estland telt een aantal nationale parken, waarvan het Gauja het oudste is en sprookjesachtig mooi. Loop door de bossen, neem de kabelbaan, bezoek de Gutmansgrot met inscripties uit de zeventiende eeuw en verbaas je over de kastelen. Of ga naar Kaap Kolka, een magische plek waar de Oostzee en de Golf van Riga elkaar ontmoeten. Relax in Liepaja aan de kust samen met de vrije geesten die hier wonen. Niet alles in Letland is opgeknapt, en dat rauwe randje maakt het land juist zo aantrekkelijk.

Letland

West-Letland

West-Letland heeft een immens lange kustlijn met prachtige witte zandstranden. Je kunt daarom dan ook Riga prima combineren met een bezoek aan het strand. Bewonder de honderd jaar oude vakantievilla’s uit de tijd van de tsaristische adel in Jurmala of bezoek het nationale park Slitere. En voor een bijzonder attractie moet je naar Kaap Kolka in Liepaja gaan. Hier kan je de militaire gevangenis van Karosta bezoeken.

West-Letland

Aantal personen
Type accommodatie

1-pk,bad en/of douche,toilet, max. 1 persoon

Vervoer

Eigen vervoer

Aankomstdatum

Prijsindicatie per accommodatie

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Kuldigas Metropole Hotel

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit