Foyles Hotel

Noordwest-Ierland Clifden

Hotel met 25 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 48
p.p.p.n.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

  • Ligt in het pittoreske plaatsje Clifden in de Connemara
  • Charmante Inn met veel sfeer en goed restaurant
  • Wandelen, fietsen, bezoek Wesport en Kylemore Abbey

Deze gevestigde Inn is al jaren in handen van de familie Foyles en is een begrip in het pittoreske plaatsje Clifden. Het authentiek interieur is charmant en stijlvol. In het Marconi Restaurant eet je heerlijke vis die lokaal gevangen wordt. Vanuit Clifden kan je de Kylemore Abbey bezoeken of het andere gezellige stadje van de Connemara, Westport.

Hotel met 25 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 48
p.p.p.n.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Kamers

25; smaakvol ingericht met o.a. tv, telefoon, koffie- en thee faciliteiten, föhn. Badkamer met bad/douche en toilet.

Ierland

Een vakantie in Ierland voert je door een prachtig heuvellandschap met smalle landweggetjes en dat alles in wel 50 tinten groen. Voor de kust met hoge kliffen en diepe baaien liggen talloze eilanden. In het binnenland kom je overal meren en kronkelende rivieren tegen. In de zomer zie je in heel Ierland het rood van de wilde fuchsia’s tussen al het groen. De Ieren zijn de vriendelijkste mensen van Europa. Ze zijn ook enorm muzikaal en delen hun muziek en gezelligheid graag met je. Wat denk je? Het is tijd voor een vakantie in Ierland.

Het land van de Kelten

De rijke geschiedenis van Ierland heeft zijn sporen nagelaten in het landschap. Tijdens je vakantie kom je de ruïnes van oude middeleeuwse kloosters tegen en stille getuigen uit de prehistorie. Ierland is ook het land van de mythen en sagen. Feeën, elven en leprechauns (plagerige kabouters in groene pakjes) maken deel uit van het leven in Ierland, zeker op het platteland. Zo ook muziek en de pub. Ieder klein dorpje in Ierland heeft nog steeds een pub. Grote kans dat je hier een live optreden van de locals bijwoont. Met een Guinness, Irish whiskey of Irish coffee erbij vergeet je de tijd.

Uitgebreid aanbod Ierland-vakanties

Stena Line brengt je met eigen vervoer via Engeland, Schotland of Frankrijk naar 3 verschillende havens in Ierland. Met Aer Lingus vlieg je comfortabel naar Dublin of Cork en met KLM vlieg je naar de Noord-Ierse hoofdstad Belfast en pik je een huurauto op. Bij ons uitgebreide aanbod vakanties in Ierland vind je zeker iets wat bij je past.

Ierland

Noordwest-Ierland

Een vakantie in Noordwest-Ierland voert je via de Wild Atlantic Way van het hoge noorden in Donegal via de county’s Sligo, Mayo en Galway naar het zuiden. Deze route ontsluit een magische wereld van schitterende uitzichten, ruige landschappen en onontdekte dorpjes en stadjes. Geniet van het heerlijke eten en drinken in de lokale restaurants, cafés en pubs. Ontmoet de lokale bevolking van de Gaeltacht (Ierssprekende) gebieden. Zing, klap en dans mee bij de talloze muzikale sessies. Surf op de ontzagwekkende golven voor de kust van Donegal en Sligo. Hit the Wild Atlantic Way en ontdek het ruige Noordwest-Ierland tijdens je vakantie.

Noordwest-Ierland

Stena Line Holyhead-Dublin Port

Stena Line biedt in totaal vier routes over de Ierse Zee en hierdoor maximale flexibiliteit bij het bepalen van de reis naar Ierland. Vanuit Fishguard in Zuid-Wales vaar je naar Rosslare, in het zuidoosten van Ierland. Een andere mogelijkheid is de route vanuit Holyhead welke je naar Dublin Port, in het centrum van Dublin brengt. Wie naar Noord-Ierland wil reizen kan gebruik maken van de route vanuit Liverpool naar Belfast of vanuit Cairnryan in Schotland naar Belfast.    ReistijdDe afstand van Harwich naar Holyhead is ca. 570 km en de afstand van Harwich naar Fishguard is ca. 555 km. Houd er rekening met een reistijd van ca. 6,5 uur en wat extra speling. Indien je via Londen naar Fishguard rijdt houdt er dan rekening te houden met extra drukte op de M1, zeker rond het spitsuur. Meer details

Stena Line, overtocht Holyhead-Dublin Port

Bekijk een grotere afbeelding van Stena Line Holyhead-Dublin Port

Aer Lingus Amsterdam-Dublin

Aer Lingus, de nationale Ierse luchtvaartmaatschappij vliegt dagelijks rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Dublin. De aantrekkelijke vertrektijden maken dat je optimaal van de vakantiedagen kan genieten. Zo wordt er 5 maal per dag naar en van Dublin gevlogen. Meer details

Aer Lingus, vlucht Amsterdam-Dublin

Bekijk een grotere afbeelding van Aer Lingus Amsterdam-Dublin

Aankomstdatum

Prijsindicatie per accommodatie

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 672

2

€ 672

3

€ 672

4

€ 672

5

€ 672

6

€ 672

7

€ 672

8

€ 672

9

€ 672

10

€ 672

11

€ 672

12

€ 672

13

€ 672

14

€ 672

15

€ 672

16

€ 672

17

€ 672

18

€ 672

19

€ 672

20

€ 672

21

€ 672

22

€ 672

23

€ 672

24

€ 672

25

€ 672

26

€ 672

27

€ 672

28

€ 672

29

€ 672

30

€ 672

Foyles Hotel

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Optionele excursies

Stadswandeling Westport

Ga mee en ontdek de historie van het marktplaatsje Westport. Van oudsher een handelsstad vanwege de gunstige ligging aan Clew Bay. De piraat Grace O'Mally is één van de beroemdheden uit deze plaats. Ontdek met de gids ook de beste pubs, restaurants en winkels van de stad.

Heb je een vraag?

Deel deze reis

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit