Art Hotel Pallas

Zuid-Estland Tartu

Reiscode EEHTAPA
Hotel met 62 kamers
Gratis Wifi
vanaf 
€ 705
bij 7 nachten

  • Op loopafstand van het oude centrum van Tartu
  • Artistieke kamers in een oude school
  • Ontdek de Raekoja Plats en Sint-Janskerk

Dit hotel ligt op een uitstekende locatie op loopafstand van de oude stad. De moderne glazen gevel en het interieurontwerp, zijn geïnspireerd op het werk van de kunstenaars van de Pallas School. In de omgeving zijn tal van restaurants, winkels en bars te vinden.

Reiscode EEHTAPA
Hotel met 62 kamers
Gratis Wifi
vanaf 
€ 705
bij 7 nachten

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Pub

Receptie

Restaurant

Kamers

62; modern artistiek ingericht, gratis wifi en flatscreen-tv. Badkamer met bad en/of douche en toilet. De superiorkamers zijn ruimer en luxer ingericht.

Estland

Estland is een vakantieland pur sang. De meeste noordelijke Baltische staat loopt voorop in de digitale vooruitgang en behoudt tegelijkertijd zijn bijzondere identiteit. Dit zie en voel je als je door Estland reist. In de oude binnenstad van Tallinn loop je door een perfect geconserveerde middeleeuwse Hanzestad. Zet je een stap buiten de stadsmuren van de oude stad, dan bruist het zichtbaar van de nieuwe energie in cafés, galeries, boetieks en restaurants. Net buiten Tallinn ervaar je de rust en de natuur in al zijn verscheidenheid. Vijftig procent van het land bestaat uit bos, moeras, meren en rivieren. Estland heeft bovendien een enorm lange kustlijn en 1500 (grotendeels onbewoonde) eilanden. Trek eropuit om te wandelen, fietsen, kanoën of zwemmen. Wie weet kom je een beer, lynx of wolf tegen.

Hypermodern en folkloristisch

In 1991 bevrijdden de Esten zich van hun Russische overheersers, recht in de armen van de West-Europa en de moderne tijd. Estland is hypermodern: waar je ook bent, je hebt altijd 4G-bereik. Tegelijkertijd zijn de Esten diepgeworteld in hun cultuur. Folklore was tijdens het regime van de Russen de manier om de eigen identiteit te behouden. De zang- en dansfestivals grepen de Esten aan om op een vreedzame manier te protesteren. Nog steeds heeft elk gehucht een folkloristische vereniging. In de zomer krijg je de kans om te zien hoe de Esten het leven vieren. Er zijn overal festivals waar de Esten in hun traditionele kostuums zingen en dansen.

Uitgestrekte natuur

Omdat Estland maar 1,3 miljoen inwoners heeft, is de rust van de uitgestrekte natuur altijd dichtbij. Uitgebreide wandelnetwerken leiden je door de nationale parken, over verlaten stranden en door moerassen. In de zomer pluk je overal bessen en wilde aardbeien in het bos. Het land is makkelijk te bereizen: de afstanden zijn relatief klein en het wegennetwerk is goed onderhouden. De prijzen die je betaalt voor maaltijden, drankjes en souvenirs liggen in de regel onder het Nederlandse en Belgische prijsniveau. Heel fijn voor je portemonnee dus. Daar komt bij dat de Esten tot de beste Engelssprekende Europeanen behoren. Dat willen ze graag oefenen, met jou!

Estland

Zuid-Estland

Rollende heuvels, glinsterende meren en uitgestrekte bossen. Ontdek de mooie plaatsen in Zuid-Estland, zoals Alatskivi aan het Peipusmeer, de universiteitsstad Tartu en de stadjes Otepää en Võru. Ga je nog meer zuidelijker dan vindt je de Haanja nationaal park. Hier vindt je de hoogste berg van het land de: Suur Munamägi (‘de Grote Eiberg’).

Zuid-Estland

Aantal personen
Verzorging
Vervoer

Eigen vervoer

Aankomstdatum

Prijsindicatie per accommodatie

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

€ 705

2

€ 705

3

€ 705

4

€ 705

5

€ 705

6

€ 705

7

€ 705

8

€ 705

9

€ 705

10

€ 705

11

€ 705

12

€ 705

13

€ 705

14

€ 705

15

€ 705

16

€ 705

17

€ 705

18

€ 705

19

€ 705

20

€ 705

21

€ 705

22

€ 705

23

€ 705

24

€ 705

25

€ 705

26

27

28

29

30

31

Art Hotel Pallas

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit