Original Sokos Hotel Viru
+

Noord-Estland Tallinn

Reiscode EEHSOVI
Hotel met 516 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 785
bij 7 nachten

  • Op loopafstand van het historische centrum
  • Modern hotel met ruime sfeervolle kamers
  • Naast het KGB-museum

Het hotel ligt in het stadscentrum van Tallinn, op slechts 100 meter van de historische oude binnenstad. Het is gelegen naast het KGB-museum. Het hotel grenst aan winkelcentrum Viru Keskus met meer dan 100 winkels.

Reiscode EEHSOVI
Hotel met 516 kamers
Gratis wifi
vanaf 
€ 785
bij 7 nachten

Faciliteiten

Bar

Receptie

Restaurant

Terras

Faciliteiten tegen betaling

Parkeergelegenheid

Kamers

516; goed ingericht met tv, minibar, gratis wifi. Badkamer met bad en/of douche en toilet.

Estland

Estland is een vakantieland pur sang. De meeste noordelijke Baltische staat loopt voorop in de digitale vooruitgang en behoudt tegelijkertijd zijn bijzondere identiteit. Dit zie en voel je als je door Estland reist. In de oude binnenstad van Tallinn loop je door een perfect geconserveerde middeleeuwse Hanzestad. Zet je een stap buiten de stadsmuren van de oude stad, dan bruist het zichtbaar van de nieuwe energie in cafés, galeries, boetieks en restaurants. Net buiten Tallinn ervaar je de rust en de natuur in al zijn verscheidenheid. Vijftig procent van het land bestaat uit bos, moeras, meren en rivieren. Estland heeft bovendien een enorm lange kustlijn en 1500 (grotendeels onbewoonde) eilanden. Trek eropuit om te wandelen, fietsen, kanoën of zwemmen. Wie weet kom je een beer, lynx of wolf tegen.

Hypermodern en folkloristisch

In 1991 bevrijdden de Esten zich van hun Russische overheersers, recht in de armen van de West-Europa en de moderne tijd. Estland is hypermodern: waar je ook bent, je hebt altijd 4G-bereik. Tegelijkertijd zijn de Esten diepgeworteld in hun cultuur. Folklore was tijdens het regime van de Russen de manier om de eigen identiteit te behouden. De zang- en dansfestivals grepen de Esten aan om op een vreedzame manier te protesteren. Nog steeds heeft elk gehucht een folkloristische vereniging. In de zomer krijg je de kans om te zien hoe de Esten het leven vieren. Er zijn overal festivals waar de Esten in hun traditionele kostuums zingen en dansen.

Uitgestrekte natuur

Omdat Estland maar 1,3 miljoen inwoners heeft, is de rust van de uitgestrekte natuur altijd dichtbij. Uitgebreide wandelnetwerken leiden je door de nationale parken, over verlaten stranden en door moerassen. In de zomer pluk je overal bessen en wilde aardbeien in het bos. Het land is makkelijk te bereizen: de afstanden zijn relatief klein en het wegennetwerk is goed onderhouden. De prijzen die je betaalt voor maaltijden, drankjes en souvenirs liggen in de regel onder het Nederlandse en Belgische prijsniveau. Heel fijn voor je portemonnee dus. Daar komt bij dat de Esten tot de beste Engelssprekende Europeanen behoren. Dat willen ze graag oefenen, met jou!

Estland

Noord-Estland

Combineer de middeleeuwse hoofdstad Tallinn met de prachtige en afwisselende natuur van het National Park Laheema in Noord-Estland. Het meest opvallende aan het park is de kustlijn met zijn vier schiereilanden en inhammen. Laheema wordt daarom ook ‘het land van de inhammen’ genoemd. Een vakantie in Noord-Estland is goede mix van cultuur en natuur.

Noord-Estland

Aantal personen
Type accommodatie

2-pk,bad en/of douche,toilet, max. 2 personen

Vervoer

Eigen vervoer

Aankomstdatum

Prijsindicatie per accommodatie

Ma Di Wo Do Vr Za Zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

€ 785

15

€ 785

16

€ 785

17

€ 785

18

€ 785

19

€ 785

20

€ 785

21

€ 785

22

€ 785

23

€ 785

24

€ 785

25

€ 785

26

27

28

29

30

31

Toeslag

- Bij verblijf op donderdag t/m zaterdag

Original Sokos Hotel Viru

Klik op een datum en prijs, voor een prijsberekening..

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit