Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Schitterend land

Waardering: 7

Geplaatst op: 31-08-2015
Door: mevr./dhr. Storken

Een prachtig ruig land. veel gezien en gereden waardoor het zeker aan te bevelen is, maar stel je in op lange reistijden en weinig vermaak voor de kinderen. 300 km is een dag rijden! Maar een Schitterend land met een prachtige natuur. De alternatieve bergroute vlakbij Voss is een aanrader en Oslo is een zeer leuke stad!

Mooie vakantie

Waardering: 8

Geplaatst op: 27-08-2015
Door: mevr./dhr. van Rijswijck

Hele mooie vakantie in een prachtig land vol met bergen, watervallen, tunnels en dieren. We hadden ook mooie accommodatie' s op mooie parken. Dit allemaal goed geregeld door Buro Scanbrit. We zaten in Rjukan, Voss resort en Gålå.

Erg mooi

Waardering: 7

Geplaatst op: 23-08-2015
Door: mevr./dhr. Schoenmaker

Het reizen met de nachtboot van en naar Noorwegen is ons goed bevallen. De accomodaties in Rjukan en Voss waren kwalitatief en qua omgeving erg mooi. De 3e locatie in Skeikampen was duidelijk minder (weinig uitzicht, geen balkon of tuin en erg zakelijk van opzet).De route tussen de 1e en 2e locatie was erg mooi. De route tussen de 2e en 3e locatie viel tegen en was erg lang (7-8 rijden).

Verrassende reis!

Waardering: 8

Geplaatst op: 22-08-2015
Door: mevr./dhr. Brosens

De reis Magnar is een ontzettende mooie verrassende reis! De uitzichten tijdens het reizen tussen de verschillende accommodaties zijn adembenemend! Als je uitgestippelde wandelingen wilt maken, hou er dan rekening mee dat kindvriendelijke routes ook al behoorlijk geklim en geklauter zijn voor ons Hollanders. De afwisseling met steden als Bergen en Lillehammer maken de reis compleet.

Veel tijd in beslag

Waardering: 8

Geplaatst op: 19-08-2015
Door: mevr./dhr. Totte

De etappes tussen de verschillende huizen namen veel tijd in beslag. Je hebt eigenlijk geen tijd om onderweg te stoppen en iets te bezoeken.

Compleet

Waardering: 7

Geplaatst op: 19-08-2015
Door: mevr./dhr. Koop

Noorwegen is een prachtig land waarvan we een prima eerste indruk kregen door deze rondreis. Reken echter wel op pittige afstanden om te overbruggen en huisjes die hoog in de bergen liggen. Enige rijvaardigheid (met name bij de afdalingen!) is dus wel gewenst... Wij sloten onze vakantie af met nog een paar dagen zon en strand in Denemarken, dat maakte het rondje Scandinavië compleet!

Zeer tevreden

Waardering: 9

Geplaatst op: 19-08-2015
Door: mevr./dhr. Zandbergen

Vorige week zijn wij thuis gekomen na onze rondreis door Noorwegen die we bij jullie hebben geboekt. We willen jullie de complimenten geven voor het verzorgen van deze reis, we hebben een geweldige goede verzorgde vakantie gehad. Alles wat we afgesproken hebben was goed geregeld, de overtochten, de maaltijden aan boord, de hut accommodatie, de vakantiehuizen, de ontvangen informatie. We zijn zeer tevreden over jullie organisatie en zullen als tevreden klanten zeker reclame voor jullie maken en wellicht boeken we volgend jaar onze vakantie weer bij jullie!

Sneeuw in juni

Waardering: 8

Geplaatst op: 18-08-2015
Door: mevr./dhr. Peters

Perfect georganiseerde vakantie door Buro Scanbrit, helaas werkte het weer niet zo mee met sneeuw in juni en lager gelegen plaatsen met regen

Prachtig land

Waardering: 9

Geplaatst op: 18-08-2015
Door: mevr./dhr. Verhoef

Prachtig land, prachtige vakantie met als een van de hoogtepunten rijden met husky's.

Uitstekende vakantie.

Waardering: 8

Geplaatst op: 25-09-2014
Door: mevr./dhr. Blok

Onze vakantie naar Noorwegen (Magnar) is ons uitstekend bevallen. Zowel de accommodatie als de autoreizen die je maakt zijn erg mooi. Het lijkt alsof je 2 weken in een natuurfilm leeft.

Eerste kennismaking

Waardering: 8

Geplaatst op: 01-09-2014
Door: mevr./dhr. Gulden

Prima geregelde reis, vooral als eerste kennismaking van een nieuw land. De Noren zijn zeer vriendelijk en ze spreken gelukkig allemaal goed Engels. De 3 verschillende onderkomen waren gezellig en goed ingericht. Hoewel het weer niet helemaal top was, hebben we met onze 2 dochters toch genoten van de vele mooie landschappen en enorme verre vlaktes en wandelingen. Het is het land van de prachtigste regenbogen!! Wel heel heel veel kilometers gereden in de auto!!! Tip: als je een elandsafari doet, is een goede verrekijker wel heel fijn. Vergeet hem niet: de moose komen toch niet zo dichtbij dat je ze met het blote oog goed kunt zien. We hopen in de toekomst Noorwegen nog eens te kunnen bezoeken.

Prachtig land

Waardering: 8

Geplaatst op: 24-08-2014
Door: mevr./dhr. Worm

Noorwegen is een prachtig land. waar we ook zijn geweest,overal is het mooi.

Prachtige rondreis

Waardering: 8

Geplaatst op: 16-08-2014
Door: mevr./dhr. Castelijns

Prachtige rondreis, mooie omgeving van de accommodaties. Leuke suggesties om onderweg te bezoeken of te bekijken maar de tijd ontbrak, je hebt de hele dag nodig om van de ene naar de andere accommodatie te rijden

Parkeren in Oslo.

Waardering: 8

Geplaatst op: 10-08-2014
Door: mevr./dhr. Kolkhuis Tanke

Let op bij het parkeren in Oslo vlak bij de boot. Er is een gedeelte waar pas vanaf half drie geparkeerd mag worden. Veel Nederlanders hadden hier geparkeerd en kregen een boete van 760 kronen.

Mindere ervaring

Waardering: 8

Geplaatst op: 25-07-2014
Door: mevr./dhr. van Det

Heb geen goede ervaring met Buro Scanbrit en ook niet met de klantenservice die ik tijdens onze vakantie gebeld heb met een klacht. Deze medewerkster heeft mij niet geholpen en was dat ook niet van plan. Noorwegen is een prachtig land maar voor een volgende keer regelen wij alles zelf wel. Scheelt een hele hoop ergernissen...