Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquĂȘtes die wij versturen na thuiskomst


Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling.

Waardering: 9

Geplaatst op: 12-08-2014
Door: mevr./dhr. Ottens

 

Onbeschrijflijk mooi

Waardering: 8

Geplaatst op: 09-08-2014
Door: mevr./dhr. Koeleman

De rondreis door Noorwegen was een adembenemend en fascinerend. De natuur is onbeschrijflijk mooi en steeds weer anders. De boottrip van Kaupanger naar Gudvangen is zeer aan te bevelen.

Mooie reis

Waardering: 7

Geplaatst op: 09-08-2014
Door: mevr./dhr. Buitenhuis

Mooie reis, veel natuurschoon, spannende wandelingen, spectaculaire uitzichten. Reisbeschrijving zou enige aandacht behoeven, met name de autoritten. Qua service verschillen de accommodaties sterk, ook qua prijs voor extra's zoals huur van beddengoed/handdoeken en maaltijden. Verder is vermeldenswaardig dat de Noren zelf wel heel vriendelijk zijn, maar niet echt gezellig. Dit blijkt uit het beperkt aanwezig zijn van terrassen e.d. De Noren zelf zie je - buiten de winkels en hytteparken - niet zo veel. Oslo is daarentegen (aan het eind van de reis) een ontzettend gezellige stad en is daarmee in groot contrast met de rest van Noorwegen.

Geweldige vakantie

Waardering: 9

Geplaatst op: 06-08-2014
Door: mevr./dhr. Klein Kranenberg

Geweldige vakantie gehad! Alles tot in de puntjes verzorgd.

Prachtig

Waardering: 7

Geplaatst op: 05-08-2014
Door: mevr./dhr. Schaapman

Prachtige, soms sprookjesachtige natuur. Maar de zuidelijke gezelligheid hebben we wel een beetje gemist. Soms had je het idee dat het geen hoogseizoen was.

Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling

Waardering: 7

Geplaatst op: 23-07-2014
Door: mevr./dhr. Kluft

 

Buro Scanbrit was een fantastische ervaring.

Waardering: 9

Geplaatst op: 09-07-2014
Door: mevr./dhr. Jaspers

Buro Scanbrit was voor ons een fantastische ervaring: vanaf ons eerste telefonisch contact, onze rondreis op zich en de telefonische afsluiting van de reis, hebben we een heel goed gevoel bij deze reisorganisatie. Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die anders kunnen; deze hebben we als aandachtspunt doorgegeven en hier werd zorgvuldig naar geluisterd. Een dikke pluim!!

Fantastisch

Waardering: 9

Geplaatst op: 26-06-2014
Door: mevr./dhr. de Koning

Fantastische reis gehad. Alles was prima in orde.

Mooie vakantie

Waardering: 8

Geplaatst op: 10-09-2013
Door: mevr./dhr. Moleveld

Een mooie vakantie. Helaas was er nog 1 appartement in aanbouw. Ook was onze vakantie buiten het seizoen gepland. Helaas was niet vermeld dat er dan al veel dingen gesloten zijn.

Prachtig Noorwegen

Waardering: 7

Geplaatst op: 02-09-2013
Door: mevr./dhr. Theeboom

Noorwegen is prachtig voor volwassene, voor kinderen is dit land als vakantieland minder geschikt

Goed beeld van Noorwegen

Waardering: 8

Geplaatst op: 26-08-2013
Door: mevr./dhr. Vos

Ik raad deze vakantie zeker aan, want het geeft een goed beeld van Noorwegen en wij gaan zeker nog een keer in dit prachtige land op vakantie.

Fijne vakantie

Waardering: 8

Geplaatst op: 25-08-2013
Door: mevr./dhr. Roozeboom

We hebben een fijne vakantie gehad. De reis was goed uitgestippeld en de huisjes waren prima. We moesten de reis nog om boeken door familie omstandigheden. Daar werd ook veel aandacht aan besteed en we konden een week later vertrekken met dezelfde reis.

Prachtig Noorwegen

Waardering: 10

Geplaatst op: 14-08-2013
Door: mevr./dhr. Goossens

Een prachtige reis door Noorwegen. Accomodaties waren boven verwachting en op mooie locaties met prachtig uitzicht. De mensen in Noorwegen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Drie verschillende gebieden

Waardering: 10

Geplaatst op: 10-08-2013
Door: mevr./dhr. Goorissen

Ik raad deze vakantie zeker aan voor mensen die graag Noorwegen willen zien, want je ziet drie verschillende gebieden en dan heb je denk ik het meeste van Noorwegen wel gezien. Het was prachtig.

Alle facetten van Noorwegen

Waardering: 9

Geplaatst op: 10-08-2013
Door: mevr./dhr. Holtmuller

De Frida is een rondreis die de vele gezichten van Noorwegen laat zien. De overtocht laat je kennis maken met Zweden waarna je de grens passeert en in Noorwegen de schoonheid ervaart. De drie verschillende plekken laten een eigen kant van Noorwegen zien: dennenbossen, bergen, watervallen, fjorden en ongerepte natuur. Een aanrader om in twee weken tijd alle facetten van Noorwegen te ontdekken!