Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Mooi en rustig land

Waardering: 8

Geplaatst op: 20-08-2015
Door: mevr./dhr. van Eden

Noorwegen is een waanzinnig mooi en rustig land. We hebben wel (te) veel lange afstanden in de auto moeten afleggen. Maar heerlijk als er dan weer zo'n goed verzorgd huisje voor je geregeld is.

Noorse natuur

Waardering: 8

Geplaatst op: 20-08-2015
Door: mevr./dhr. Spaargaren

Prima accomodatie in Noorwegen, leuke medereizigers (die dezelfde route deden), goede overtocht. En de geweldige Noorse natuur natuurlijk...

Overweldigend

Waardering: 8

Geplaatst op: 19-08-2015
Door: mevr./dhr. Hanekamp

De natuur van Noorwegen is overweldigend. De mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Noorwegen is duur, maar dat hangt ook helemaal af van hoe je het invult. Echte Hollanders nemen veel eigen eten mee en als je dan ook nog een wijntje onder in de auto meeneemt, vallen de kosten best mee.

mooie 17-daagse reis Frida

Waardering: 10

Geplaatst op: 21-09-2014
Door: mevr./dhr. van den Berg

Na het online boeken van onze 17-daagse reis Frida belde Buro Scanbrit ons op dat de accommodatie in Vradal vol was. Ze boden ons direct diverse andere mogelijkheden aan waar wij uiteindelijk Rauland uit kozen. Ruim voor de reis kregen we een uitgebreid informatie pakket toegezonden over geheel Noorwegen. Informatie meer toegespitst op de reis had fijner geweest maar evenzogoed mooi gedaan. De bootreis van Kiel naar Gotenborg was niks op aan te merken. De eerste accommodatie (Nordseter) was even zoeken omdat er in de routebeschrijving verwezen werd naar een kruidenierszaak maar die hebben wij nooit gevonden. Eenmaal bij de receptie bleek ons huisje vol te zijn en kregen wij dus een upgrade naar een 10-persoons appartement. Met z'n tweeën! Alles was prima verzorgd verder alhoewel internet slechts 15 minuten gratis was per dag in het appartement. In de omgeving van Nordseter zijn diverse wandelingen die redelijk goed aangegeven staan. Alleen de lengte staat er niet bij. Lillehammer is ook het bezoeken waard. Voor de rit van Nordseter naar onze tweede accommodatie (in Kaupanger) besloten we via de Sognfjellsvegen te rijden omdat daar van wordt gezegd dat dit een van de mooiste routes ter wereld is. De route is nauwelijks langer dan wat Google Maps en TomTom aangeven en blijkt inderdaad gigantisch mooi te zijn. Vesterland Ferienpark in Kaupanger heeft leuke ruime huisjes voor twee personen (met vol internet) en had alle Nederlandse bezoekers bij elkaar in de buurt geplaatst wat wij wel gezellig vonden. Wij verbleven 7 nachten in Vesterland en daar hebben wij geen spijt van gehad. De omgeving is prachtig en er zijn voldoende dagtochten naar verschillende gebieden te ondernemen. Alleen de treinrit van Flam viel ons zwaar tegen. De route ernaar toe is al mooier. Ook rond Kaupanger is er weer volop te wandelen via goed aangegeven routes. Voor de rit naar onze derde accommodatie (Rauland) kozen we om door Hallingskarvet Nationaal Park te rijden en ook dat bleek weer een goed keuze. Prachtig park waar we ook weer veel foto's hebben gemaakt. De receptie van Rauland was snel gevonden maar hun routebeschrijving naar het huisje een km verderop was rampzalig. Met een sleutel waar L6-106 op stond was het dan ook een verrassing dat we in i2 moesten zijn. Het huisje was wel prima. Alles netjes en ruim en voldoende aanwezig maar helaas geen internet in het huisje. En ook hier hebben we in de omgeving weer heerlijk kunnen wandelen. De boot terug van Oslo naar Frederikshaven was weer goed.

Goede indruk

Waardering: 8

Geplaatst op: 12-09-2014
Door: mevr./dhr. Keezer

Mooie rondreis Frida waarmee je echt een goede indruk krijgt van de verschillende landschappen in Zuid-Noorwegen.

Mooi noorwegen

Waardering: 9

Geplaatst op: 31-08-2014
Door: mevr./dhr. Timmermans

Prachtige reis door de geweldige natuur van Noorwegen.

Ervaring rijker

Waardering: 8

Geplaatst op: 26-08-2014
Door: mevr./dhr. Heijnen

Onze eerste vakantie in Noorwegen is zeer goed bevallen. Na een selectie van diverse aanbieders is uiteindelijk onze keuze gevallen op de rondreis Frida van het Buro Scanbrit. In tegenstelling tot andere aanbieders waren de gekozen accommodaties van Buro Scanbrit beter afgestemd op onze behoeften. Na plezierig telefonische contact hebben we verschillende opties doorgenomen. Uiteindelijk ook een bezoek aan Legoland bijgeboekt. De reisdocumenten waren op tijd binnen, keurig verzorgd in een map, compleet met routebeschrijvingen, plattegrond en boekjes met tips en mogelijke excursies. Wij zijn weer een prachtige ervaring rijker en kunnen deze reis van harte aanbevelen.

Mooie rondreis

Waardering: 6

Geplaatst op: 25-08-2014
Door: mevr./dhr. Schiphorst

Wij hebben een rondreis gemaakt door Noorwegen. We waren hier nog nooit geweest en door te kiezen voor Buro Scanbrit konden wij zonder zorgen genieten van onze reis. Noorwegen is echt een schitterend land!!! Een volgende keer zou ik echter zelf mijn reis organiseren. Ik weet nu wat ik wil en wat de mogelijkheden in Noorwegen zijn.

Wonderschoon land

Waardering: 10

Geplaatst op: 24-08-2014
Door: mevr./dhr. Joosten

Noorwegen is een wonderschoon land. Fantastische natuur, rust en ruimte, aardige mensen. Slow life, heerlijk om tot rust te komen. In combinatie met actie en avontuur.

Mooie rondreis

Waardering: 9

Geplaatst op: 20-08-2014
Door: mevr./dhr. Dussel

Heel mooie rondreis, zeer goed geregeld door Buro Scanbrit.

Geweldige tijd gehad

Waardering: 7

Geplaatst op: 17-08-2014
Door: mevr./dhr. van de Wal

Wij vonden Noorwegen echt fantastisch! De natuur was overweldigend mooi, de locatie's waren super. Wat wij toch wat onderschat hadden met onze kinderen waren de afstanden. Onze kinderen zijn 4 en 7 en hebben erg veel in de auto gezeten. Dat zou voor mij een reden zijn om de reis niet aan gezinnen met jonge kinderen te adviseren. Maar ondanks het vele autorijden hebben we een geweldige tijd gehad! Los van de reis Frida hebben wij twee nachten Denemarken bijgeboekt om met de kinderen naar Legoland te gaan. We hebben via jullie een blokhut op camping Randboldal gehuurd. Deze locatie vonden we erg oud en nogal uitgeleefd. Misschien was het niet in alle hutten zo, dat weten we niet maar wij stonden achterop de camping tussen vaste campinggasten. Er werd geschreeuwd over het veld en er waren gasten die dronken over de camping liepen en in de struiken plasten. We zijn weinig op de camping zelf geweest dus hebben er niet veel last van gehad maar we vonden het geen fijne plek. We hadden het niet erg gevonden om wat meer uit te geven voor een iets betere locatie. Hartelijke groet, Annemarie van de Wal

Prima verzorgt

Waardering: 8

Geplaatst op: 17-08-2014
Door: mevr./dhr. Beckers

De informatie, organisatie en service van Buro Scanbrit laat niets te wensen over. De reis voldeed aan alle verwachtingen.

Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling

Waardering: 7

Geplaatst op: 17-08-2014
Door: mevr./dhr. de Koning

 

Applaus!

Waardering: 10

Geplaatst op: 13-08-2014
Door: mevr./dhr. van der Horst

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Noorwegen. De rondreis zat goed in elkaar. Alles was keurig voor ons geregeld door Buro Scanbrit. Applaus!

Mooie rondreis

Waardering: 7

Geplaatst op: 12-08-2014
Door: mevr./dhr. Vink

Mooie rondreis in 3 heel verschillende gebieden van Noorwegen. Wij hebben genoten.