Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Echte aanrader!

Waardering: 8

Geplaatst op: 16-08-2016
Door: mevr./dhr. Schoonbroodt

Wij (gezin met 3 kinderen) hebben een geweldige eerst ervaring met Noorwegen gehad middels de Frida reis. Het smaakt naar meer. De gletsjer hike was toch echt het hoogte punt van onze vakantie en is een echte aanrader!

Super!

Waardering: 8

Geplaatst op: 11-08-2016
Door: mevr./dhr. Kwakernaak

De reis was super leuk, huisjes naar verwachting en keurig schoon

Topreis

Waardering: 10

Geplaatst op: 23-07-2016
Door: mevr./dhr. Naert

Onze reis naar Noorwegen was een aaneenschakeling van wauw-gevoel. De accommodaties waren prima en de tips die Buro Scanbrit had gegeven waren dik in orde. Topreis!

Prachtige reis

Waardering: 10

Geplaatst op: 23-07-2016
Door: mevr./dhr. van Heuvelen

Prachtige reis, mooie huisjes, boekje met routebeschrijving en bezienswaardigheden was erg handig...wij gaan zeker weer die kant op

De moeite waard

Waardering: 8

Geplaatst op: 24-06-2016
Door: mevr./dhr. van den Berg

De rondreis Frida laat verschillende landschappen van Noorwegen zien en is v.w.b. het natuurschoon zeker de moeite waard. Reizen in het voorseizoen heeft echter een nadeel. Een groot aantal van de faciliteiten die bij een park horen zijn buiten gebruik en in de omgeving zijn ook bijv. restaurants, cafe's en soms zelfs de supermarkt maar zeer beperkt geopend. Dat is toch iets waar je rekening mee moet houden.

Telkens een echte uitstap

Waardering: 10

Geplaatst op: 20-06-2016
Door: mevr./dhr. Berrevoets

Fijne vakantie, alles was goed geregeld. Bij sommige verblijven wat weinig privacy, maar alles in aanmerking genomen toch goed en voldoende ruimte voor 2 personen. De reizen naar de verschillende verblijven waren wel goed uitgedacht want we reden telkens door een nationaal park met onderweg prachtige natuur. Het was dus niet gewoon van de ene plaats naar de andere rijden, maar het was telkens een echte uitstap.

Prachtige reis

Waardering: 9

Geplaatst op: 17-06-2016
Door: mevr./dhr. van der Pol

Prachtige reis soms afstanden tussen het ene en het andere verblijf erg lang (zes uur rijden).

Een land om terug te komen

Waardering: 9

Geplaatst op: 12-06-2016
Door: mevr./dhr. Kuijer

Het was een fantastische reis, Noorwegen is wonderschoon, één en al natuur. Vooral de rust, ook op de wegen, die trouwens overal goed waren, is ons erg goed bevallen. Het was een ware belevenis door de verscheidenheid in landschappen, van ruig tot zeer lieflijk. Een land om terug te komen.

Prachtbestemming

Waardering: 9

Geplaatst op: 09-06-2016
Door: mevr./dhr. de Ruijter

Noorwegen is zonder twijfel een prachtbestemming, op alle gebieden. Jammer is dat de hond in restaurants nergens welkom is (in tegenstelling tot bijv. Duitsland, Nederland of België) en dat zou vermeld mogen worden op de website en brochure.

perfect geregeld

Waardering: 9

Geplaatst op: 01-09-2015
Door: mevr./dhr. Hof

Hou je van de natuur en cultuur ga dan een rondreis door Noorwegen met Buro Scanbrit perfect geregeld

Rust, natuur en frisse lucht

Waardering: 7

Geplaatst op: 28-08-2015
Door: mevr./dhr. Plak

Wij zijn echt verrast door het mooie land Noorwegen. 2 weken lang genieten van de mooiste uitzichten, de rust en de vriendelijke mensen. De accomodaties waar we verbleven waren eenvoudig en er zijn niet altijd faciliteiten in de buurt.Deze vakantie zou ik zeker aanbevelen als je van rust, natuur en frisse lucht houdt.

Erg afgelegen

Waardering: 8

Geplaatst op: 25-08-2015
Door: mevr./dhr. Donker-van de Hoek

Accomodaties waren goed. Alleen wel heel erg afgelegen van de leukere plaatsen.

Aanrader om naar Noorwegen te gaan

Waardering: 8

Geplaatst op: 23-08-2015
Door: mevr./dhr. Visser

Noorwegen is een geweldig land. En de huisjes waar we hebben gezeten waren meer dan compleet. En wat zijn de Noren aardig. Zo gastvrij en behulpzaam. Echt een aanrader om naar Noorwegen te gaan.

Te lang

Waardering: 7

Geplaatst op: 21-08-2015
Door: mevr./dhr. van der Sanden

Het verblijf in Lilehammer en Vradal duurde te lang navenant er in de omgeving te vinden was aan aktiviteiten Het was beter om meer tijd door te brengen bij Kaupanger

Slechte weersomstandigheden

Waardering: 8

Geplaatst op: 20-08-2015
Door: mevr./dhr. Fugel

Tot 1 juni zijn alle toeristenwegen gesloten (b.v. Peer Gyntvegen). Bij slechte weersomstandigheden zelfs langer. De wandelwegen zijn dan ook niet begaanbaar. Het openluchtmuseum Maihagen is ook tot 1 juni gesloten. Dus op de lokatie Lillehammer is weinig te doen, zeker bij slecht weer zoals wij hadden. We waren in het zeer trieste en desolate Nordseter de enige gasten (bij receptie geen ontvangst, alleen maar briefjes met aanwijzingen waar je de sleutel kon vinden enz. ). Best wel eenzaam als je 15 km moet rijden om in de bewoonde wereld te komen en het dan ook nog sneeuwt. De overige huisjes waren goed tot redelijk. In Oslo was de hotelkamer slecht, met een veel te smal bed en een heel erg vieze kitchenette. Zeker voor een driedaags verblijf was dit onder de maat. Na klacht kon ons geen andere kamer worden aangeboden. Heel jammer. Het ontbijt was wel erg goed.